ISKALI STE:

“ peko”

Slovenke bomo po zaslugi Alpine spet lahko nosile Petra Kozino

Še pomnite, kdo je bil Peter Kozina? Vizionar in oče čevljarske industrije na Slovenskem je leta 1903 ustanovil podjetje Peter Kozina & Co. in začel v Tržiču izdelovati čevlje. ...

Čili, bomba zdravja za pogumne

Na svetu obstaja več kot 400 različnih vrst čilijev. Naši predniki so jih nekoč imeli za denarno valuto, nekateri narodi so si z njimi celo greli prste na nogah, danes pa so naj...

Mehiške nadevane paprike s čilijevim sladkim krompirjem

Ena posoda, slastno kosilo. Lahko je tudi mehiško, malce pekoče. Vsekakor okusno, osvežilno, spomladansko!

10 receptov za 10 prazničnih potic

Če še niste pričeli s peko potice, je skrajni čas, da zavihate rokave. Ponujamo vam kar deset različnih receptov, ki bodo zadovoljili še najbolj petične okuse, lotijo pa se jih ...

Bi rogljiček?

V hitečem svetu, v katerem podjetja vznikajo in propadajo z enakim zanosom, je italijanski Bauli nekaj posebnega. Obisk njihovega centra v Veroni je pogled v zgodbo, staro več g...

Večina težav izzveni že leto ali dve po zadnji menstruaciji

Simptomi zaradi spremenjenega hormonskega ravnovesja v menopavzi se izražajo različno, vendar Sonja Levak Hozjan, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva, pove, da dr...

Ste opazili, da SPAR v svojih izdelkih spreminja vsebnost soli?

Sol je začimba, ki izboljša marsikateri okus. Pogosto se je preveč nahaja v predelani hrani, kamor sodijo tudi pekovski in mesni izdelki. In teh v Sloveniji pojemo kar precej! K...

Špinačna solata s sezamom in ocvirki

Odlična jed za lahko kosilo. Bogat, slan okus rokforja je v krasnem ravnotežju s hrustljavimi, pikantnimi ocvirki, mehko špinačo in svilnatim račjim rumenjakom. Hrustljavi ocvir...

Testenine s feferonom, slanino in paradižnikovo omako

»Ta recept, ki izvira iz kraja Amatrice blizu Rima, so si rimski kuharji vzeli tako k srcu, da je zaslovel po vsem svetu. Priprava je nadvse preprosta, toda vzeti morate bucatin...

Makov kruh

Kruh ljubimo v vsakem letnem času. Res je, da poletje ni najbolj primerno za peko, kajti prostore si tako še dodatno ogrejemo, a čez doma pripravljen kruh ga pač ni. Zatorej, ka...

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE
newsletter
onaplus logo

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem!

Nadaljuj na prijavo >
newsletter
onaplus logo

Naročite se
na OnaPlus in izkoristite
25% popust!

NAROČI SE