Novopečena starša sta na fotografijah kar sijala od sreče in nežno objemala dojenčka, ki je bil zavit v belo odejico. 

»Najbolj prikupen je, zelo je miren. Prav sanjsko je vse skupaj,« je povedala Meghan, nedvomno še vsa raznežena od poroda. »Imam najboljša dva fanta na svetu in sem presrečna,« je še dodala vojvodinja. 

Harry se je medtem pošalil, da ima njegov naslednik že zametke brade, in pokazala na dlačice na dojenčkovem obrazu. »Starševstvo je nekaj čudovitega,« je dejal rdečelasi princ ali je nemara tudi njegov podmladek podedoval gen za to barvo las pa še ni znano, saj je dojenčkovo glavico pred prepihom varovala bela kapica. 

Na vprašanje, komu je dojenček najbolj podoben, mlada starša še nista vedela odgovora. »Tudi midva se to še sprašujeva,« sta dejala in dodala: »Pravijo, da se dojenčki v prvih dveh tednih zelo spreminjajo, zato bova pozorno opazovala njegovo rast v prvem mesecu. Vsak dan je videti že malo drugačen, tako da kdo ve.« 

O imenu kraljeva družinica še ni javno spregovorila, zaenkrat pa tudi še ni jasno, ali bo dojenčku pripadel naziv princ, to izjemo lahko odobri le britanska kraljica. Bo pa do tedaj skoraj zagotovo znan pod nazivom grof Dumbartonški, ki je eden izmed Harryjevih naslovov, naziv vojvoda Susseški sinu namreč pripade šele po smrti očeta.