Tako ženin kot nevesta sta nekoč že bila poročena, iz prejšnjega zakona imata vsak dva otroka. Oba sta v prvo dahnila usodni da med skromnim obredom, tokrat pa sta si privoščila svatbo na veliki nogi. 

Vzela sta se v New Yorku, točneje na razkošni posesti slovitega komika v Long Islandu, med svati pa je bilo mogoče opaziti številne zvezdnike, od gostitelja Jerryja Seinfelda, Stevena Spielberga, Cameron Diaz in njenega moža Benjija Maddna in Roberta Downeyja ml., spomnimo, tudi zabava ob zaroki je bila izjemno slovesna, udeležilo se je je več kot 400 prijateljev zaljubljenega para in njunih znancev iz šovbiznisa.Gwyneh Paltrow in Brad Falchuk sta veliki dan menda načrtovala vse leto, priprave pa sta spretno skrila pred radovednimi mediji, ki so se tako morali zadovoljiti z le nekaj skromnimi izjavami po dogodku. Poroka je bila menda nadvse pravljična, natančna oskarjevka pa je poskrbela za nadvse eleganten ambient svojega doma. 

Spomnimo, Gwyneth je bila prej poročena s pevcem skupine Coldplay Chrisom Martinom, Brad pa s producentko Suzanne Bukinik. Ali sta bila na razkošnem obredu tudi bivša, ni znano.