Greš v trgovino slabo uro pred zaprtjem, z natančnim seznamom hitro nakupiš. V trgovini ni skoraj nikogar. Hitro. Učinkovito. In verjetno tudi varno. Korona varno. 

Kako zelo razveseljujoče je danes srečati otroka, ki v trgovini ne kriči, krili, se dere, zahteva svoje, ima ipični napad, se meče po vozičku ali po tleh in ki ne počne še vsega drugega, kar je danes že skoraj železni repertoar v vedenju otrok, ki v trgovinah nakupujejo s svojimi starši. 

V trgovini je bilo seveda le komaj kaj ljudi. Med njimi predšolski deček brska po knjigah. Ga zanimajo. Z druge strani trgovine ga izza police za sadje pokliče oče. Da naj pride do njega. Deček pusti knjige. In gre do očeta. Brez vsakega cviljenja. Sitnarjenja. Ali kakšnega koli dr...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.