Diplomant prestižne praške akademije lepih umetnosti FAMU, podiplomski študent londonskega kolidža za tisk in prejemnik štipendije pri Fabrici, Benettonovem raziskovalnem komunikacijskem središču, kjer je delal z Olivierom Toscanijem. To so samo osnovni biografski podatki fotografa Boruta Peterlina. Od tedaj do danes se je v njegovem opusu zvrstilo veliko osupljivih fotografskih projektov. Pod mentorstvom Marka Ostermana se zadnja leta posveča fotografskim tehnikam 19. stoletja. Do 15. julija je v ljubljanskem Atriju ZRC na ogled njegova samostojna razstava Nova zemlja. Živi in dela v Novem mestu. Svobodno, pravi, v najboljših letih življenja.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE