Tantrične masaže profesionalno izvajate od leta 2015, ste tudi voditelj tantričnih delavnic. Kakšna je razlika med tantrično in erotično masažo?

Kot tantrični maser delam s človekom, ne s stranko. Ne gledam, ali ima moški ali ženski spolni organ, ali ima le potrebo, da se bo nekaj minut dobro počutil in ob tem pobegnil iz tega hudega sveta. Človeku poskušam povedati, da je sam ustvaril svoj svet, kakršen koli že je, in da ga ima moč spremeniti, če si upa prevzeti odgovornost. Vsi bi bili radi svobodni, nihče pa ne bi prevzel odgovornosti. Žensko začutim, jo spoštujem, občudujem, vidim, kakšna boginja se prek nje kaže v tem svetu.

Vsaka ženska, ki pride in ji razlagam, kaj se bo dogajalo, si predstavlja manjšo groz...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE