Manekenka Chrissy Teigen je mama hčerkici Luni in sinu Milesu, znana pa je tudi po tem, da je brez dlake na jeziku. Torej ni čudno, da je odkrito povedala, da sta bila oba otroka spočeta s pomočjo umetne oploditve. O tem je spregovoril tudi njen mož, slavni pevec John Legend. »Ugotovila sva, da morava k zdravniku, da ugotoviva, zakaj še nisva spočela otroka po naravni poti. Za nekatere pare je to pač teže kot za druge. Niso nama povedali, pri katerem od naju je težava in kaj je, le storila sva, kar je bilo potrebno,« je povedal pevec.


Preberite še: Kako sta se z neplodnostjo borili Anne Hathaway in Natalie Imbruglia

Zvezdnica serije Prijatelji Courteney Cox ima danes petnajstletno hčerko, a pred njenim rojstvom je kar nekajkrat splavila, na koncu pa se je tudi ona odločila za umetno oploditev. Za revijo People je pred leti povedala, da sta se s tedanjim možem Davidom Arquettejem po vsakem splavu hitro pobrala. »Ni bilo najlažje, a kaj lahko storiš? Pač spet poskusiš,« je povedala igralka.Igralka Nicole Kidman je povedala, da je bila njen bitka z neplodnostjo pravi vlakec smrti. »Kdor koli je to doživel, ve, koliko razočaranja in bolečine prinese boj z neplodnostjo,« je povedala. Čeprav se je s Tomom Cruisejem poročila mlada, otrok nista mogla spočeti, zato sta posvojila Isabello and Connorja. Kasneje je z drugim možem Keithom Urbanom po naravni poti zanosila s hčerko Sunday Rose, ko je hotela še enkrat zanositi, pa so se spet pojavile težave, zato je drugo hči Faith rodila nadomestna mati.


Onaplus - Težka pot zvezdnic do zanositve


Nadomestna mama je rodila tudi sinka supermanekenke Tyre Banks, saj zvezdnica tudi s pomočjo umetne oploditve ni zanosila. »Ko sem bila stara 23, sem govorila, da bom imela čez tri leta otroka. Naslednje leto sem ponovila isti stavek. Tako sem govorila več let, ko sem si rekla, da je zdaj končno čas, pa je bila pot vse prej kot lahka,« je povedala.Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je mama štirih otrok, najmlajša dva je donosila nadomestna mama. Kim je povedala, da je bolje, da sama ne zanosi več, saj je imela pri prvih dveh porodih težave s posteljico. »Po porodu se navadno izloči tudi posteljica, moja pa se ni, ostala je pritrjena na maternico. Zdravnik jo je moral odstraniti na silo, kar je bilo izjemno boleče,« je povedala. A to ne pomeni, da Kim in njem mož, raper Kanye West, ne bosta več imela otrok, saj si jih on želi imeti sedem.