Predstavitvena informacija

Še en dan za prijavo: tritedenski program za popolno celično preobrazbo

V pričakovanju poletja si vsi začnemo postavljati visoke cilje, kot so izguba odvečnih kilogramov, povečanje vitalnosti in krepitev imunskega sistema.
Fotografija: Metabolična fleksibilnost, nizko vnetje v telesu in zdravje mitohondrijev so temelj za preprečevanje kroničnih bolezni, ohranjanje idealne telesne teže, splošne vitalnosti in zdravja. FOTO: Depositphotos 
Odpri galerijo
Metabolična fleksibilnost, nizko vnetje v telesu in zdravje mitohondrijev so temelj za preprečevanje kroničnih bolezni, ohranjanje idealne telesne teže, splošne vitalnosti in zdravja. FOTO: Depositphotos 

A ključ do teh ciljev ni zgolj v površinskih spremembah, temveč sega globlje, v naše celice, natančneje v zdravje mitohondrijev, ki so ključni za našo vitalnost in dobro počutje.

Od zdravja naših mitohondrijev so odvisni naša vitalnost, telesna teža, stanje kože, miselna bistrost. Težave na celični ravni se kažejo v utrujenosti, kroničnih boleznih, vnetjih, dvigu telesne teže. V treh enostavnih korakih lahko izboljšamo zdravje svojih mitohondrijev in povrnemo telesu vitalnost, odziven metabolizem in tisto pravo prebujenost, po kateri hrepenimo, ko se narava prebuja in komaj čakamo, da bomo lahkotno skočili v poletje. Do transformacije lahko pridemo na zabaven način, brez napornega odrekanja ter predvsem sproščeno in zabavno.

Podajte se na odkrivanje inovativnega pristopa k hujšanju in pripravam na poletje, ki ga je razvila izkušena molekularna biologinja in zdravnica integrativne medicine dr. Tina Prodnik. Z več kot dvajsetletnimi izkušnjami na področju integrativne in funkcionalne medicine ter znanjem, pridobljenim v Švici, ZDA in Sloveniji, je oblikovala prebojni program Metamorfoza vitalnosti, ki se osredotoča na zdravje celic, fleksibilnost metabolizma in dobro počutje.

Dr. Tina Prodnik je priznana strokovnjakinja na področju integrativne in funkcionalne medicine, ki jo je doštudirala v ZDA, ima več kot 20 let izkušenj in deluje med Švico, ZDA in Slovenijo. FOTO: osebni arhiv
Dr. Tina Prodnik je priznana strokovnjakinja na področju integrativne in funkcionalne medicine, ki jo je doštudirala v ZDA, ima več kot 20 let izkušenj in deluje med Švico, ZDA in Slovenijo. FOTO: osebni arhiv

Klinično dokazani učinki programa Metamorfoza vitalnosti

Osnovni del programa sloni na študijah vodilnih svetovnih univerz, ki se že več kot 30 let aktivno ukvarjajo s staranjem in so v sodelovanju z bolnišnicami klinično potrdile rezultate. V te raziskave je bilo vloženih več deset milijonov evrov. Osnovo programa, ki so ga že izvajali pretekla leta, so letos nadgradili z najnovejšimi raziskavami, praktičnimi izkušnjami in učinkovitimi metodami na področju zdravja mitohondrijev, razstrupljanja in celične regeneracije.

Za nekatere metode v programu so opravili krvne teste, tako da gre za dokazane in potrjene učinke. Program je prilagojen sodobnim uporabnikom, zato ga lahko enostavno vključimo v svoje že tako prenapolnjene urnike.

Pridružite se revoluciji Metamorfoze vitalnosti že danes

Molekularna biologinja in zdravnica dr. Tina Prodnik je program, ki temelji na znanstvenih in kliničnih raziskavah, sestavila na podlagi svojih dvajsetletnih interdisciplinarnih študij in praks. FOTO: osebni arhiv
Molekularna biologinja in zdravnica dr. Tina Prodnik je program, ki temelji na znanstvenih in kliničnih raziskavah, sestavila na podlagi svojih dvajsetletnih interdisciplinarnih študij in praks. FOTO: osebni arhiv

S programom, ki ga je v preteklih letih opravilo že več kot dva tisoč ljudi, je zadovoljnih kar 99 odstotkov vseh udeležencev.

Pridružite se e-programu in zaprti podporni skupini, sledite enostavnim korakom programa in uživajte v rezultatih.

Vsebina programa: tri različna izobraževanja za ceno enega

S pomočjo videovodnikov, nasvetov, e-knjig, informativnih kartic, vprašalnikov in delovnih zvezkov vam to e-izobraževanje omogoča sledenje napredku in hitro vpeljavo naučenega v vaš vsakdan. FOTO: osebni arhiv
S pomočjo videovodnikov, nasvetov, e-knjig, informativnih kartic, vprašalnikov in delovnih zvezkov vam to e-izobraževanje omogoča sledenje napredku in hitro vpeljavo naučenega v vaš vsakdan. FOTO: osebni arhiv

Celoten program vključuje tri sklope, do katerih imate stalen dostop:

  • 1. Revitalizacija metabolizma

FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos

Metabolizem se po 35. letu upočasni, poveča se vnetje in hormonsko neravnovesje ter zmanjša energija, kar vpliva na naše splošno zdravje in vitalnost. Vse to lahko spremenimo in izboljšamo. E-program Revitalizacija metabolizma, ki je vključen v Metamorfozo vitalnosti, ponuja prilagojene strategije za izboljšanje učinkovitosti vašega metabolizma in mitohondrijev, kar prinaša več energije, manj vnetij in izgubo odvečne maščobe, preprečuje bolezni, povečuje energijo, izboljša kognitivne funkcije in vzpostavi hormonsko ravnovesje.

»Kadar govorimo o metabolizmu, ne moremo mimo mitohondrijev. Kisik in hrano potrebujemo prav za proizvodnjo energije v mitohondrijih. Če ti ne delujejo pravilno, smo utrujeni in izčrpani, kar lahko na koncu privede do bolezni,« pripoveduje dr. Tina Prodnik, ki nas bo v 21 dneh naučila, kako optimalno podpreti mitohondrije in metabolizem ter s tem naše zdravje, vitalnost in energijo.

Začnite svojo transformacijo zdaj

  • 2. PROGRAM: Metamorfoza celičnega zdravja

FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos

FOTO: Postenje in nizkokalorično prehranjevanje sta že več desetletij raziskani intervenciji, ki prinašata številne dokazane zdravstvene koristi, pri čemer so študije pokazale, da lahko tudi podaljšujeta življenje.

Petdnevni izziv Celično zdravje je bil že v preteklih letih zelo priljubljen program dr. Tine Prodnik, zato ga je vključila tudi v tokratno Metamorfozo vitalnosti. Ker gre vseeno za zahtevno aktivnost, je zelo dobro, da se nanj pripravimo, za kar je poskrbljeno s predhodnimi izobraževanji v okviru Metamorfoze vitalnosti.

Po opravljenem izzivu bomo opazili fleksibilnejši metabolizem, hujšanje, zmanjšanje pojavnosti kroničnih bolezni in vnetij ter ponovno vzpostavitev inteligence telesa, kar je zmožnost organizma, da se spet uglasi. Pri »navadnem« hujšanju se velikokrat zgodi, da se kilogrami vrnejo. Metamorfoza vitalnosti pa nam pomaga odpraviti vzroke pridobivanja kilogramov, saj uravna naš metabolizem. Ko dosežemo metamorfozo celičnega zdravja, so izguba telesne teže oziroma prilagoditev na zdravo težo, regeneracija organizma in pomladitev »samo« stranski učinki fleksibilnega metabolizma.

Vodno postenje je za večino ljudi težko izvedljivo, zahtevno in nepraktično ter ima lahko tudi večje stranske učinke ali posledice. V petdnevnem izzivu Celično zdravje pa je dovoljeno uživati polne obroke, medtem ko dosegamo vse prednosti vodnega postenja, vključno z izgubo telesne teže, izboljšano energijo, uravnoteženim krvnim sladkorjem, ravnovesjem hormonov. Med postenjem se spodbuja proces avtofagije, pri katerem celice razgradijo in odstranijo nepotrebne ali disfunkcionalne komponente. Hkrati se aktivirajo matične celice in se s pravilnim dodajanjem hranil regenerirajo organi in celotno telo.

S programom prejmemo takšna znanja, da se nam povrne inteligenca telesa. »Telo je zelo inteligentno, saj nam ves čas prigovarja, česa si najbolj želi, vendar ga moramo stalno uglaševati in na programu Metamorfoza vitalnosti se tega naučimo,« nam je povedala dr. Tina Prodnik.

  • 3. Paket e-gradiv Metamorfoza vitalnosti

FOTO: Depositphotos
FOTO: Depositphotos

V okviru Metamorfoze vitalnosti prejmete bogat nabor preverjenih in učinkovitih vsebin, vključno s strokovnimi e-knjigami, vizualnimi karticami z uporabnimi povzetki, delovnimi zvezki za utrjevanje in beleženje uvidov, testi in vprašalniki za redno spremljanje in refleksijo napredka ter recepte in praktične nasvete za podporo zdravju.

Izobraževanje ponuja veliko znanja za popolno transformacijo in vse to s podporo skupine in dr. Prodnik z drugimi strokovnjaki. Niso pozabili na veliko možnosti za vadbo – izvajali boste jogo, energijske vaje, HIIT trening, se učili kombinirati hrano in spoznali veliko novih receptov. Vse to v varnem krogu zaprte skupine, ki vam bo s svojo energijo dala veliko zagona za vztrajanje in napredek.


Naročnik oglasne vsebine je Vibrant Longevity.

V prodaji

Ne spreglejte