Poglobite se v zgodbe izjemnih žensk in si zagotovite vsebine iz najbolj brane ženske revije pri nas. Z letno naročnino na Onoplus Premium vam vsak mesec dostavimo tiskano revijo Onaplus na dom, vsakodnevno pa lahko prosto dostopate vseh spletnih vsebin na strani Onaplus.si. Prav tako vam pripada digitalizirana tedenska priloga Ona in mesečna revija Onaplus (pdf). Tako ste vse leto preskrbljeni s kakovostnimi in aktualnimi ženskami vsebinami, s katerimi boste lažje dosegli višjo kakovost življenja, notranje ravnovesje in harmonijo. 

Naročite se na paket Onaplus Premium za le 41,44 € na leto. Elektronski obrazec najdete spodaj.

Ona v vseh svojih oblikah odpira aktualne družbene teme, razširja obzorja in izobražuje ter postavlja trende. Predvsem pa podaja prvovrstno napisane zgodbe o ljudeh in njihovem življenjskem slogu, ki nas navdihujejo in spodbujajo, da stopimo korak naprej, sledimo svojim ciljem in nekega dne tudi sami postanemo navdih. S strokovnimi svetovalnimi rubrikami, modnimi, zdravstvenimi in kozmetičnimi nasveti ženske  spodbuja in usmerja pri njihovih dnevnih odločitvah k družbeno odgovornemu in uravnoteženemu življenjskemu slogu.

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketoma:

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.