Menda ste več v zraku kot na tleh. Kje sem vas ujela?
Trenutno sem v Dubaju, jutri letim v Ameriko. Tam bom en teden, potem grem v Oslo. Trenutno živim na Norveškem. 

V slovenskem športu je psihologija tabu. Mali športniki bruhajo na startu zaradi preplašenosti, vseh pritiskov in pričakovanj staršev. In to samo zaradi naše mentalitete: »A zdaj pa ti potrebuješ športnega psihologa?!« 

Tam ste pomemben člen v start up podjetju Fitsmind. Gre za možganski fitnes?
Gre sicer za fitnes industrijo, za kakršno že obstajajo aplikacije, vendar pa rada verjamem, da smo drugačni. Celotna fitnes industrija dela na zunanjem videzu; six pack (čvrst trebuh), zadnjica itd. ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!