Predstavitvena informacija

Jesen je čas za terme

Mineralni velnes v Zdravilišču Radenci.
Fotografija: Privoščite si nepozaben jesenski oddih v Zdravilišču Radenciin izkoristite ponudbo paketa Vrelec mladosti. FOTO: Sava Turizem
Odpri galerijo
Privoščite si nepozaben jesenski oddih v Zdravilišču Radenciin izkoristite ponudbo paketa Vrelec mladosti. FOTO: Sava Turizem

Jesen ponuja popolno priložnost za odkrivanje najlepših kotičkov Slovenije. To bo še posebej sproščujoče, če vanj vključite tudi razvajanje ob termalnih vrelcih! Privoščite si nepozaben in ugoden jesenski oddih v Zdravilišču Radenci, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts.

V Zdravilišču Radenci z več kot 140-letno zdraviliško tradicijo vas razvajamo s kar štirimi naravnimi zdravilnimi dejavniki, med katerima sta tudi termalna voda, ki polni našo termalno oazo z 10 bazeni, in mineralna voda, bogata s CO2 iz Radencev, ki je osnova za edini mineralni velnes v Sloveniji. Poleg blagodejnih vod med naravne zdravilne dejavnike spadata tudi zdravilno blato in ugodno podnebje z več kot 250 sončnimi dnevi v letu. To je idealno za odkrivanje slikovite okolice po številnih urejenih pohodniških in kolesarskih poteh med vinogradi in sadovnjaki.

Prepustite se blagodejnim učinkom mineralne kopeli. FOTO: Sava Turizem
Prepustite se blagodejnim učinkom mineralne kopeli. FOTO: Sava Turizem

Edinstveni mineralni velnes

Naj gre za pitno kuro ali inhalacije z mineralno vodo, bogato s CO2, mineralne kopeli ali savnanje z ledom iz mineralne vode, prav vsaka od teh edinstvenih storitev ima svojo blagodejnost za naše počutje.

Pitna kura

Pitna kura z mineralno vodo iz Radencev, bogato s CO2, je priporočljiva kot preventiva in kurativa. Trikrat na dan si jo eno uro pred obrokom natočite neposredno iz vrelca v Salonu zdravja.

Mineralna kopel

Kopel v mineralni vodi, bogati s CO2, blagodejno vpliva na srce, kožo in splošno počutje. Pripomore tudi k hitrejšemu razstrupljevanju organizma in uravnavanju krvnega tlaka.

Kopel za roke

Edinstvene učinke mineralne kopeli lahko preizkusite tudi v izvedbi kopeli za roke. Po nekajminutnem božanju mehurčkov bodo vaše roke zaradi izboljšane prekrvitve lahke kot peresce.

Inhalacije z mineralno vodo

Inhalacije z mineralno vodo, bogato s CO2, čistijo in vlažijo dihalne poti. Za doseg želenega učinka lahko mineralni vodi dodajamo eterična olja in celo zdravila.

Savnanje z ledom iz mineralne vode

Vstopite v svet savn z dvema finskima, turško, zeliščno in infrardečo savno ter tilarijem, kjer vas pričakujemo tudi s programom savn z mineralno vodo, ki še dodatno odpira pore in poživi kožo.

FOTO: Sava Turizem
FOTO: Sava Turizem

Termalna oaza 

V termalni oazi zdravilišča vas pričakuje 10 notranjih in zunanjih termalnih bazenov. Navdušenci nad vodno zabavo se boste razveselili podvodnih masaž, umirjene termalne reke in velikega plavalnega bazena. Zanimiva je tudi knajpova kopel, ob termalni oazi pa najdete tudi raznolik svet savn.

FOTO: Sava Turizem
FOTO: Sava Turizem


Naročnik oglasne vsebine je Sava Turizem d.d.

V prodaji

Ne spreglejte