Predstavitvena informacija

Neverjetna zmogljivost, ki jo lahko omogoča samo umetna inteligenca

V svetu mobilne tehnologije, kjer se estetika in funkcionalnost vse pogosteje prepletata, je Samsung Galaxy S24 serija prava zvezda.
Fotografija: FOTO: Samsung
Odpri galerijo
FOTO: Samsung

Gre za serijo pametnih telefonov, ki združujejo izjemno eleganco z napredno umetno inteligenco (UI) in uporabnikom ponujajo nepozabno izkušnjo.

Ko držimo telefon Galaxy S24 serije v roki, nas takoj prevzame njegova tanka in elegantna zasnova. Serija je prinesla pomembne inovacije v mobilno tehnologijo, ki temeljijo na moči umetne inteligence. Z zmanjšanjem debeline robov so inženirji pri Samsungu omogočili večji zaslon brez povečanja fizične velikosti telefona. To pomeni, da lahko uživate v večjem prikazu vsebin, obenem pa je telefon prijeten za uporabo in se prilega dlani.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

17-centimetrski (6,7-palčni) zaslon na Galaxy S24+ in 15,7-centimetrski (6,2-palčni) zaslon pri Galaxy S24 sta bila oblikovana z mislijo na uporabniško izkušnjo. Robovi so tanjši in enakomerni, kar omogoča brezhiben prikaz vsebin in boljšo ergonomijo. Galaxy S24 Ultra pa s svojim 17,2-centimetrskim (6,8-palčnim) ploščatim zaslonom navdušuje tiste, ki cenijo tako gledanje vsebin kot produktivnost.

Eleganca teh pametnih telefonov pa ne pride le iz fizičnega oblikovanja. Samsung Galaxy S24 serija se ponaša tudi z izjemno natančnostjo izdelave in uporabo trajnostnih materialov. V primerjavi s številnimi drugimi pametnimi telefoni, ki so izdelani iz plastike ali stekla, je serija zasnovana iz recikliranega jekla in termoplastičnega poliuretana (TPU).

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Galaxy S24 Ultra ima v svojih zvočnikih najmanj 40 % recikliranega jekla, medtem ko so stranske tipke in tipke za glasnost izdelane iz najmanj 10 % recikliranega TPU-ja. Poleg tega je vsak Galaxy S24 telefon zapakiran v embalažno škatlo, izdelano iz 100-odstotno recikliranega papirnatega materiala. To je izjemen korak k bolj trajnostni proizvodnji pametnih naprav.

Umetna inteligenca, ki spreminja komunikacijo

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Galaxy S24 serija ni le estetsko dovršena, temveč je tudi premišljena na funkcionalni ravni. V jedru te serije se skriva Galaxy AI,(1) sistem umetne inteligence, ki s seboj nosi ogromno funkcij zelo uporabne narave. Pomoč za pisanje (Chat Assist) izboljšuje družabne interakcije s predlogi, ki jih poganja umetna inteligenca, za tiste, ki so veliko na cesti, pa Android Auto ponuja odzive, ki jih poganja umetna inteligenca in tako zagotavlja varnejšo vožnjo. Funkcije iskanje z obkroževanjem (Circle to Search), pomoč za zapiske (Note Assist) in pomoč za prepis (Transcript Assist) poenostavljajo vsakodnevna opravila in umetno inteligenco brezhibno vpletajo v vse vidike vsakdanjega življenja.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Kamera je ključna komponenta pametnih telefonov in Galaxy S24 serija dviguje standarde na tem področju. Umetna inteligenca, ki je vgrajena, omogoča izjemne fotografije ne glede na vaše veščine fotografiranja. Galaxy S24 Ultra se ponaša s sistemom Quad Tele, ki omogoča neverjetno 100-kratno digitalno povečavo. Funkcija Nightography pa dviguje kakovost nočnih fotografij in omogoča osupljive posnetke v slabih svetlobnih razmerah.

Galaxy S24 serija omogoča tudi ustvarjalno urejanje fotografij s funkcijo generativno urejanje (Generative edit). Z umetno inteligenco lahko preoblikujete in izboljšate svoje slike, naredite popolne kompozicije in celo zapolnite robove ukrivljenih slik, odpirajoč nove dimenzije ustvarjalnosti.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Da bi bila vsaka fotografija osupljiva v vsakem trenutku, Super HDR razkriva realistične predoglede, še preden pritisnete sprožilec. Čeprav je zajemanje spominov bistvena funkcija telefona, je deljenje spominov s svetom prav tako pomembno. Aplikacije družbenih omrežij tretjih oseb zdaj kar najbolje izkoriščajo Galaxy sistem kamere z umetno inteligenco. Vrhunske funkcije fotoaparata Galaxy S serije se zdaj neposredno povezujejo z mobilnimi aplikacijami, kot je Instagram, v načinu HDR, da se izboljša deljenje na družbenih omrežjih. Ko je treba poiskati fotografijo v galeriji ali v priljubljeni družbeni aplikaciji, se fotografije prikažejo tudi v super HDR za bolj realističen razpon svetlosti, barv in kontrasta, in sicer z analizo poudarjenega dela slik.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

S24 serija predstavlja inovativno funkcijo iskanje z obkroževanjem (Circle to Search). Funkcija omogoča uporabnikom, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprostimi gestami na zaslonu takoj dostopajo do informacij in konteksta, povezanega z vsebino, ki so jo obkrožili na zaslonu.

Vrhunske tehnične specifikacije

Za vse oboževalce mobilnih iger in dinamike procesor Snapdragon® 8 Gen 3 pri Galaxy S24 Ultra zagotavlja hitro delovanje, medtem ko prilagodljive frekvence osveževanja zaslona zagotavljajo gladko uporabniško izkušnjo. Zaslon Galaxy S24 serije dosega največjo svetilnost 2600 nitov, kar omogoča odlično vidljivost tudi v sončnem dnevu.

PREDNAROČITE ŽE DANES

Galaxy S24 serija je presežek v svetu pametnih telefonov ter združuje eleganco, inovacije in umetno inteligenco. S temi telefoni boste ne samo komunicirali, temveč tudi ustvarjali na popolnoma nov način. Galaxy S24 serija je prihodnost mobilne tehnologije, ki je že danes na dosegu vaših rok.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

Telefoni Galaxy S24 serije so na voljo za prednaročilo v Sloveniji od 17. januarja 2024. S prednaročilom pametnih telefonov Galaxy S24 serije dobite odlične ugodnosti: več pomnilniškega prostora za ceno osnovne različice in dodaten bonus. Za vsa pravila in pogoje promocije obiščite spletno stran Samsung.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

(1) Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.


Naročnik oglasne vsebine je Samsung

V prodaji

Ne spreglejte