Predstavitvena informacija

Zaradi te kreme ne boste več potrebovali pudra in korektorja

Si predstavljate, da bi namesto kreme proti gubicam, vlažilne kreme, korektorja, podlage za make up in nočne kreme uporabljali samo en izdelek? Zdaj je to mogoče!
Fotografija: FOTO: Lux Factor
Odpri galerijo
FOTO: Lux Factor

Trenutno najbolj zaželena pomlajevalna krema Lux-Factor 4D Hyaluron, ki je v rekordnem času navdušila že več kot 62.000 Slovenk, namreč zmore vse. Deluje že po dveh tednih uporabe in učinkovito gladi gube ter tanke linije okrog oči, ust in na čelu, ki se jim je po 30. letu starosti nemogoče izogniti. Stoodstotno naravna krema poskrbi, da je koža dobro navlažena in preprečuje njeno izsušitev. Poleg tega, da jo lahko uporabljate zjutraj in zvečer, pa je tudi odlična podlaga za obstojen make up.

uPozabite na ogromno količino pudra in nadležno zakrivanje vseh nepravilnosti na obrazu s korektorjem, ki vaše stanje kože samo še izdatno poslabša. Privoščite si najboljše sestavine, ki so del kreme 4D Hyaluron in že po dveh tednih uporabe bo vaša koža brez nepravilnosti, pomlajena in sijoča. Puder in korektor pa bosta postala samo še preteklost.

Zakaj jo obožujemo

FOTO: Lux Factor
FOTO: Lux Factor

Koži na obrazu vrača svežino in mladosten videz ter najbolj učinkovito gladi gube, vsebuje pa tudi izredno kakovostno mandljevo olje, ki na naraven način nahrani kožne celice, spodbudi njihovo delovanje in tako izboljšuje strukturo kože ter poskrbi za njen enakomerni tonus.

Kako deluje

FOTO: Lux Factor
FOTO: Lux Factor

Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v kremi proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S tem poskrbijo za naravni učinek botoksa in mladosten videz kože. Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, idealna kombinacija učinkovin pa ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je ob redni uporabi kreme 4D Hyaluron napeta in sijoča.

Pred uporabo kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron in po dveh tednih uporabe. FOTO: Lux Factor
Pred uporabo kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron in po dveh tednih uporabe. FOTO: Lux Factor

Ana Klašnja

FOTO: Lux Factor
FOTO: Lux Factor

 

»Na obrazu imam izredno občutljivo kožo in zato sem zelo pozorna, ko izbiram kremo za nego obraza. Moram priznati, da je krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron zadetek v polno! Že po dveh tednih redne uporabe sem namreč opazila razliko – gubice so bile manj vidne, koža pa bolj čvrsta, navlažena, osvežena in sijoča.«


FOTO: Lux Factor
FOTO: Lux Factor

 

POZOR! Samo za bralke in bralce tega članka smo pripravili še poseben 15-% popust na celotni nakup. Na spletni strani www.luxfactor.com ali po telefonu: 01 777 41 07 povejte, da imate kodo za popust: JAN24, in razvajajte svojo kožo po najugodnejši ceni.

 

Pohitite, saj je koda veljavna samo še do konca meseca.


Naročnik oglasne vsebine je Combokin Sp. z o.o.

V prodaji

Ne spreglejte