Predstavitvena informacija

S Philips Lumeo serije 9000 pričakuj več

V stresnem vsakdanu je vsak naš trenutek dragocen, zato želimo svojo dnevno lepotno rutino kar najbolj poenostaviti in hkrati ohraniti njeno učinkovitost.
Fotografija: FOTO: Philips
Odpri galerijo
FOTO: Philips

Na voljo nam je vse več tretmajev, ki jih lahko izvedemo doma, brez obiska kozmetičnega salona, kar nam precej olajša razporejanje časa in tudi financ. Odstranjevanje dlačic s telesa mora biti učinkovito in neboleče, da ne bi bile več »težava, ki jo moramo urediti v zadnjem trenutku«.

Philips Lumea IPL serije 9000 s tehnologijo SenseIQ in kar 450.000 impulzi se prilagodi vaši koži, vam zagotovi po meri prilagojen tretma in hitro ter neboleče odstrani dlačice brez pordelosti in draženja. V gladki koži brez dlačic lahko tako uživate do kar 6 mesecev.

Znamka IPL številka ena v Evropi

Pri izbiri vsakega lepotnega izdelka moramo preveriti, ali ustreza našemu tipu kože, če želimo, da je nega pravilna, naša koža ali lasje pa kar najbolj naravni in zdravi. Enako velja tudi za druge vsakodnevne lepotne rituale, kot je odstranjevanje dlačic. Neboleče odstranjevanje dlačic je postalo veliko dostopnejše in je na področju vsakodnevne nege povzročilo pravo revolucijo. S tehnologijo SenseIQ Philips Lumea serije 9000 prepozna vaš tip kože in vam priporoči popolno intenzivnost tretmaja, prilagojeno prav vam. Prav zaradi te tehnologije lahko brez strahu odstranjujete dlačice tudi na občutljivih predelih brez razdraženosti, poškodb in bolečine.

FOTO: Philips
FOTO: Philips

Tehnologija, ki ustreza vašemu tipu kože

Nov senzor SmartSkin oceni, kateri od petih ponujenih tretmajev je popoln za vašo kožo. Po tem prvem koraku preprosto prislonite Philips Lumea serije 9000 na kožo in dovolite, da svetlobni impulzi naredijo svoje. Ustavijo se točno tam, kjer se morajo, pri korenini, kjer uspavajo rast dlačic. Rezultat? Gladke noge brez pordelosti in razdraženosti. Prve štiri do pet tretmajev je treba izvesti vsaka dva tedna, študije pa so pokazale, da je dlak do 92 % manj že po treh tretmajih. Naslednjih osem tretmajev je treba izvesti v razmiku od štiri do osem tednov in po 12 tretmajih lahko pričakujete gladko kožo do kar šest mesecev.

Razvita v sodelovanju z dermatologi

Philips Lumea serije 9000 je razvita v sodelovanju z dermatologi. Ker je popolnoma varna in preprosta za uporabo, je postala nepogrešljiv dodatek v vsaki ženski kopalnici. Posebni dodatki so zasnovani za vsak del telesa: roke in noge, obraz, pazduhe in bikini predel in prav zaradi takšne prilagoditve lahko dlačice odstranite zelo hitro. Na obeh golenicah v 8,5 minute, pod pazduhami v 1,5 minute in na bikini predelu v dveh minutah. Uporabljate jo lahko s kablom ali brez, tako da je praktična tudi za potovanja. Prav zaradi vseh teh razlogov 3,5 milijona žensk na svetu uporablja Philips Lumeo, z uporabo aplikacije Philips Lumea IPL pa si lahko tretmaje in tehnologijo vsak dan po želji ogledate še podrobneje.

FOTO: Philips
FOTO: Philips


Naročnik oglasne vsebine je Philips

V prodaji