Predstavitvena informacija

Modni in lepotni spektakel na letališču Maribor

Keune Slovenija je z vrhunskim spektaklom proslavil 30 let delovanja.
Fotografija: FOTO: Keune
Odpri galerijo
FOTO: Keune

Letošnjo izbrano septembrsko soboto se je letališče v Mariboru prelevilo v prizorišče, polno blišča, modnih kreacij in lepote, združeno pod praznovanjem vrhunske lasne kozmetike Keune, ki v Sloveniji frizerje in stranke s svojo inovativnostjo, predvsem pa kakovostjo navdušuje že 30 let.

Tematsko obarvano praznovanje je stranke dobesedno popeljalo po poti spominov po zaslugi navdihujoče revije frizur in modnih kreacij izpod rok priznanih umetnikov.

Tako so povabljeni med slavnostno večerjo, ki sta jo povezovala Alen Podlesnik in Taya Damjan, uživali v vizualni poslastici umetniških pričesk Stevo akademije, Id factory hair groupa in Keune akademije pod kreativnim vodstvom svetovno priznanega stilista Mije Majhna, edinstveno predstavitev pa je z modnimi kreacijami povzdignil tudi eden izmed najbolj znanih slovenskih oblikovalcev David Hojnik z lastno znamko DH Fashion.

Lasne kreacije so bile ustvarjene s pomočjo nove, omejene kolekcije izdelkov za oblikovanje ob obeležitvi 100. obletnice podjetja Keune, ki ji je kreativno svežino vdihnil svetovno znani urbani umetnik Joseph Klibansky.

FOTO: Keune
FOTO: Keune

FOTO: Keune
FOTO: Keune

FOTO: Keune
FOTO: Keune

Po vizualnem spektaklu, uradnem delu in predstavitvi pestre zgodovine podjetja Keune globalno in v Sloveniji je prizorišče s svojo nezamenljivo karizmo prevzel Jan Plestenjak z bendom in tako ustvaril popoln prehod v nepozaben večer druženja in praznovanja ene izmed najbolj uspešnih poslovnih zgodb pri nas.


Naročnik oglasne vsebine je Keune Slovenija

V prodaji