Minuli teden je bil vse prej kot spodbuden. Bržčas naša nova realnost življenja pušča čedalje več posledic, ki se kažejo na najbolj različne in nepredvidljive načine. Ne samo da nas je pretresla smrt še ne triletne deklice iz Hrvaške, ki ji je lastna mati s hudim fizičnim trpinčenjem vzela življenje, temveč je skrb vzbujajoče spoznanje, kako je v dotičnem primeru ravnala njihova socialna služba. Najprej je malčico pri treh mesecih odvzela družini zaradi nasilja, nakar so jo pred kratkim vrnili biološkim staršem. Ker so presodili, da so se starši uredili in da bodo lahko deklici ponudili boljše življenje, beremo. Štiriindvajsetletna mati ima s tri leta starejšim možem še tri otroke in tudi ti naj bi bili žrtve nasilja. Babica pove, da je večkrat ukrepala na centru za socialno delo, kajti na punčki je ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!