Pred kratkim je dolgoletna prijateljica vojvodinje, Misha Nonoo, odprla svoj prvi pop-up modni butik v središču Londona. Pred dvema letoma bi bilo to za Misho misija nemogoče. Tudi uveljavljeni zvezdniki, kot sta Serena Williams in George Clooney, z veseljem spregovorita o prijateljstvu z Meghan - sploh ob promociji novih modnih kolekcij in televizijskih oddaj.

Serena Williams (Foto: Shutterstock)

Misha Nonoo je pred dvema letoma mislila pustiti modno oblikovanje, a se je vse spremenilo, ko naj bi prav ona organizirala prvi zmenek Meghan in princa Harryja. Od tistega trenutka naprej je posel Nonoojeve doživel pravi preporod. Število sledilcev na Instagramu se ji je zelo povečalo, po udeležbi na zabavi za Meghaninega prvorojenca, pa je pristala na oddaji Today Show (NBC) kot modna oblikovalka.

Morena Baccarin nosi kreacijo Mishe Nonoo (Foto: Shutterstock)

Sicer uspešna Jessica Mulroney je po poroki Meghan in Harryja postala znana na mednarodnem področju kot stilistka, na katero prisega nekdanja igralka. Oktobra lani je podpisala pogodobo z ABCjevo oddajo Good Morning America, ki pred male ekrane dnevno privabi kar 4,5 milijona gledalcev.

Tudi kariera vizažista Daniela Martina se je po poroki Meghan in Harryja povzpela v nebo. Daniel je Meghan naličil za poroko in takoj po tem na Istagramu naštel več deset tisoč novih sledilcev. Zdaj ambasador za Dior in Honest Beauty, je Daniel skoraj edini, ki o vojvodinji redno govori tudi v javnosti.

Ko sta princ Harry in Meghan Markle odprla svoj profil na Instagramu, sta začela slediti nekaterim ljudem, ki ponujajo različne vadbe in zdravilne terapije. Med njimi se je znašla tudi 48-letna Tommey, ki je bila ena izmed udeleženk Meghanine zabave za dojenčka v New Yorku. Njen posel in spletna prodaja sta se, odkar ji kraljevi par sledi na Instagramu, bistveno izboljšala.