Smisel življenja je ležanje na plaži, že dvajset let pojejo Zmelkoow. Bi vi zapeljali odgovor kako drugače, tudi na podlagi svoje glasbe? V popularni hip hop kulturi sicer pogosto med glavnimi motivi najdemo ženske, seks, denar, torej eno samo uživanje z možgani na »off«, kot pravijo omenjeni glasbeniki.
Smisel življenja je to, kar si osmisliš in čutiš, da je. Jaz vidim smisel v ustvarjanju, da sem s hčerko, da sem v ljubezni, da imam dobre odnose, da lahko gradim v poslu, da imam čas zase. Pa da imam čas za trening in za rast, da ne živim v stresu, a vseeno zunaj cone udobja. Moj smisel bi bil, če si zapojem po Zmelkoow (zarapa):
Smisel življenja je stalno učenje,
razumevanje in sreče deljenje,
visenje med dvema, a se odloči za eno,
izberi svojo pot in akcija, gremo!


Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE