Pet bralk nam je zaupalo, kako jim je partnerjevo darilo podrlo svet, en bralec pa nam je celo priznal, da darila za ljubico kupuje z ženinim denarjem. 

1 V partnerjevi omari našla darilo, ki več kot očitno ni bilo namenjeno njej 

Pred nekaj dnevi sem v omari med oblačili našla darilo. Bilo je zelo lepo zavito, skrito pa je bilo v omari, ki je z možem skoraj nikoli ne uporabljava ... Preberite izpoved bralke tukaj.  

2 Skrivno posvetilo v knjigi, ki ga je napisala ženska 

Poročena sem štirinajst let. Z možem imava tri otroke. Pred časom se mi je sesul svet. Ko sem odnesla njegovo obleko v čistilnico, sem v žepu našla prepognjen list papirja ... Preberite več tukaj.

3 Ženi kupil navadno pižamo, bivši pa parfum 

Prizadeta sem in jezna zaradi dogodka, ki se je zgodil med prazniki. Imam moža in petletno hčerko. Mož ima za sabo že en zakon in s prvo ženo tudi osemletno hčerko ... Preberite izpoved bralke tukaj

Foto: AnnaNikitina84/Shutterstock

4 V partnerjevem predalu odkrila moške tangice 

Komaj sem zbrala pogum, da vam tole napišem, ne vem več, kaj naj naredim. Pred nekaj tedni sem v partnerjevem predalu s perilom našla tangice. In ne, niso bile ženske, temveč moške ... Preberite več tukaj.

5 Vsakič, ko sumi, da jo vara, jo pomiri z darilom 

Moj mož ima več obrazov, ne enega. Ne vem, kaj naj naredim. Je zelo pazljiv in pozoren do mene. Tako da sem v sebi zmedena ... Preberite izpoved bralke tukaj.

6 Izpoved bralca: Ženi se niti sanja ne, da vsa darila za mojo ljubico financira ona 

Poročen sem s premožno žensko, ki je že nekaj časa ne ljubim, ampak trošim njen denar ... Preberite izpoved bralca tukaj.