Partnerja boste morali seznaniti z vašim odkritjem

Verjamem, da vas je nepričakovano odkritje šokiralo. Vendar ste reagirali popolnoma napačno. Ljudje navadno mislimo, da bo problem splahnel, izginil, če ga pometemo pod preprogo, če ga zanikamo ali kaj podobnega. Vi ste ravnali podobno. Ne da bi odkritje zanikali, ga pometli pod preproga, ampak ga nosite v sebi. In to vas razžira, porajajo se vam dvomi o pristnosti vajine zveze …

Nič ne pomaga. Partnerja boste morali seznaniti z vašim odkritjem in se resno pogovoriti. Morda gre za kakšne njegove navade, celo spolno usmerjenost, ki za vas ni sprejemljiva. Bolje bo, da si takoj natočite čistega vina in ne zavlačujte, ker bo iz dneva v dan huje, dvomi bodo vse večji in vse bolj boste tonili v stisko.

Lahko pa gre čisto za nepomemben problem, ki ni vreden velike pozornosti in boste po pogovoru lahko mirni in potolaženi nadaljevali vajino zvezo.

Navadno vidimo strahove tam, kjer jih niti ni in če držimo neke dvome v sebi in o njih neprestano razmišljamo, potem postajajo dvomi demoni, ki nam vse bolj grenijo in tudi usmerjajo naša življenja.

Prestopite rubikon strahu, da je vajina zveza samo laž, privid in se s partnerjem pogovorite o vašem odkritju in vseh vaših strahovih.

Lep pozdrav!