Kako se počutite, ko ob cesti vidite plakate s svojo podobo?

Ponosen sem nase. Vem, da me podpira veliko ljudi in da bom morda s tem, ko se pojavljam tako, drugim mladim pokazal, kaj vse je mogoče. 

Številni gibalno ovirani mladi nimajo zagotovljenega šolanja z običajnimi vrstniki in hodijo v posebne šole. V šoli pa človek oblikuje svoj pogled na svet. In če si drugačen v običajnem okolju, boš tudi svet videl drugače, kot ga vidijo oni. 

Ste si kdaj predstavljali, da boste izpostavljeni na tak način?

Preden sem se začel ukvarjati s športom, si tega nikoli nisem mislil. Prepričan sem bil, da bom pač tak kot vsi drugi. A očitno...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!