Poznamo vas kot veliko ljubiteljico športa, še trenirate kikboks?

Seveda. Sicer sem v življenju poskusila marsikateri šport, a je prav kikboks tisti, ki mi je ukradel srce in mi dal pravo športno disciplino. 

Mogoče zato opravim kak dodaten trening, kar seveda nikoli ne škodi, nikakor pa panično ne posegam po ne vem čem, da se v kopalkah ne bi videla kakšna nepravilnost.  

Se radi gibate tudi v naravi?

V karanteni sva morala oba s partnerjem Dejanom ostati doma, zato sem znova začela teči, igrala sva badminton in izvajala funkcionalne treninge, zdaj pa čakam na lepo vreme, da sedem na kolo. Spogledujem se tudi z duatlonom. Ste že od nekdaj tako navdušeni nad gibanjem?

Moje delo mi je omogočilo, da sem spoznala in preizkusila veliko različnih športov, a me niti eden ni tako pritegnil kot kikboks, zato sem nad športom najbolj navdušena zadnjih nekaj let. Gibljem pa se že vse življenje, v osnovni šoli sem nekaj časa hodila h gimnastiki, potapljala sem se, opravljen imam potapljaški izpit, tri leta sem redno rekreativno plavala, tudi kolesarim že od nekdaj. 

Glede na to, da ste vse leto v formi, se verjetno ne obremenjujete s tem, da prihajata poletje in sezona kopalk?

Obremenjujem se ne, bi pa lagala, če bi rekla, da na to ne pomislim. Mogoče zato opravim kak dodaten trening, kar seveda nikoli ne škodi, nikakor pa panično ne posegam po ne vem čem, da se v kopalkah ne bi videla kakšna nepravilnost.

Si pomagate tudi s kakšnimi lepotnimi postopki za oblikovanje postave?

Ne, samo treningi, potenje in želja po še več so dovolj.Pogovarjava se po koncu epidemije, televizijska snemanja so bila vmes ustavljena, se bodo pa najverjetneje nadaljevala jeseni. Gotovo je tudi vam koronavirus prekrižal načrte?

Komu jih pa ni? (smeh) A je, kar je, časa ne moremo zavrteti nazaj, me pa prav zanima, kakšen bo zdaj svet, ko se stvari počasi vračajo v stare tire. Jesen bo hitro tukaj, verjamem, da mediji in še posebej televizije že pripravljajo jesenske programske sheme, zato sklepam, da bo vse, kar je bilo ustavljeno, prej ali slej našlo prostor na zaslonih.

Kako ste v tem nenavadnem času skrbeli za zdravje telesa in duha?

Z Dejanom sva se potrudila, da je bil dan v karanteni čim bolj podoben dnevu pred njo. Res je, da je Radgonski kickboxing klub žal moral začasno zapreti telovadnico, a sva si jo midva ustvarila kar v domači dnevni sobi. Treninge sva temu primerno prilagodila, v lepem vremenu sva jih izvedla kar na travniku za hišo, lenarila res nisva. Veliko sva se gibala tudi zaradi kužka Snowa in prenove stanovanja, s katero sva odlašala tri leta. Vse sva naredila sama, naučila sem se ogromno novih stvari. Sem pa kljub temu vesela, da je klubska telovadnica znova odprla vrata in da že pridno migamo.