Harry in Meghan bosta le še do konca marca aktivna člana britanske kraljeve družine, potem pa bosta zaživela neodvisno življenje, bivala bosta v Kanadi, Veliki Britaniji in verjetno tudi v Los Angelesu. Njuna želja je, da se tudi njun skoraj enoletni sin Archie ne bo pojavljal v tabloidih, a kljub temu se mnogi sprašujejo, kdaj bodo malčka spet lahko videli.

Preberite še: Harry in Meghan se spogledujeta z bogatimi bankami

Ponosna starša sta doslej njegove fotografije objavljala na družabnih omrežjih ob posebnih priložnostih, javnost pa si ga je zares dobro lahko ogledala, ko se je staršema pridružil na  turneji po Afriki septembra. Zadnja njegova fotografija, ki sta jo delila Harry in Meghan, pa je bila objavljena decembra, Archie se je v Kanadi smejal v očetovem naročju.


Archie na uradnem obisku v Afriki


In kdaj bomo spet lahko videli Archieja? Morda bosta s kako njegovo fotografijo zakonca Sussex obeležila materinski in očetovski dan, vsaj tako sta ravnala lani. V Veliki Britaniji materinski dan praznujejo 22. marca, v Ameriki 10. maja, očetovski dan pa 21. junija. Kmalu bo Archie praznoval tudi rojstni dan, 6. maja bo dopolnil eno leto, morda bosta ponosna starša kak utrinek delila tudi takrat.
Seveda pa javnost zanima, kdaj se bo malček ob starših pojavil na kakem uradnem dogodku. Ena od priložnosti za to bo poroka Harryjeve sestrične, princese Beatrice, ki bo potekala 29. maja. Harry in Meghan se bosta zabave gotovo udeležila, čeprav takrat ne bosta več aktivna člana kraljeve družine. A Archie bo takrat verjetno ostal doma, vsaj tako je na dvoru v navadi. Bolj verjetno je, da se bodo vsi trije kraljici pridružili za njen rojstni dan, ki ga vsako leto junija praznujejo s parado. Takrat se na balkonu palače zbere razširjena družina, največ pozornosti pa vedno ukradejo otroci. Lani je javnosti tam prvič pomahal princ Louis, najmlajši sin princa Harryja in vojvodinje Kate, princ George in princesa Charlotte pa kraljevi protokol na balkonu že dobro poznata.Harryja in Meghan sicer v teh dneh čakajo še zadnje kraljevske dolžnosti, on se je nedavno pojavil na konferenci o vplivih turizma in tam je zbranim dejal, da naj ga ne nazivajo več princ, temveč naj mu preprosto rečejo Harry.