Par se bo te dni vrnil iz Kanade v London in kmalu ju bo mogoče videti na zadnjih uradnih dolžnosti, ki ju še čakajo. Kaj bosta počela, sta Harry in Meghan namignila tudi na Instagramu, kjer sta delila namišljen šaljiv pogovor med Harryjem in pevcem Jonom Bon Jovijem. Par se bo s pevcem srečal 28. februarja v slavnem studiu Abbey Road, kjer bo Bon Jovi skupaj z Invictus Games zborom posnel pesem za vojne veterane. V šaljivi korespondenci je Harry Bon Joviju zapisal: »Ne pričakuj, da bom pel, lahko pa poskusim.«
Kraljevski par bo sicer v Angliji ostal tudi prve dni marca, Harry se bo na enem od njegovih zadnjih uradnih dogodkov družil z dirkačem Lewisom Hamiltonom, Meghan bo 8. marca obeležila dan žena, skupaj pa se bosta pojavila še glasbenem festivalu Mountbatten v Royal Albert Hall.

Preberite še: Harry in Meghan se spogledujeta z bogatimi bankami

Aktivna člana britanske kraljeve družine bosta Harry in Meghan le še do 1. aprila, potem pa se bosta lahko posvečala svojim projektom. Še vedno sicer ni jasno, ali bosta še naprej lahko uporabljala znamko Sussex Royal, pod katero se predstavljata na družabnih omrežjih in na spletu, pod tem imenom pa so zaščiteni tudi spominki z njuno podobo.Čeprav se bosta vračala v Anglijo, je malo verjetno, da bosta po 1. aprilu tam preživljala veliko časa, že v začetku leta sta namreč odpustila vse osebje na njunem britanskem posestvu. Po zadnjih uradnih dolžnostih se bosta tako verjetno hitro vrnila v Kanado, kjer sta se že ustalila na 14 milijonov vrednem posestvu, kjer imata med drugim tudi zasebno plažo, poletje pa bosta najverjetneje preživela v Los Angelesu, kjer je Meghan tudi živela, ko je bila še igralka.


Posestvo v Kanadi, kjer sta svoj dom našla zakonca Sussex