ISKALI STE:

“jabolka”

Čas je za marmelade: 5 preprostih receptov za posebne okuse

Domače marmelade so najboljše – še posebno, če so preproste in hitro pripravljene. Sadežev je sedaj na pretek, shranimo jih, da bomo uživali tudi pozimi.

Ksenija Benedetti: Moj nono

Ime mu je bilo Jakob Male. Moj nono. TIGRovec in prvoborec. Jabolka njegovega drevesa niso padla daleč.

Žele iz jerebike in jabolk

Jerebika je danes pozabljen sadež a na severu Evrope iz nje še vedno kuhajo izredno dragoceno marmelado ali žele. Prefinjeno trpkega okusa se odlično poda k divjačini ali opečen...

10 korakov za razstrupljanje telesa

Že iz pravljice o Sneguljčici vemo, da je od tega, kateri del zastrupljenega jabolka poješ, odvisno, ali boš ostal živ. Povsod okrog nas so toksini, ki jih včasih tudi nevede vd...

Dr. Aleš Kuhar: Slovenci pojemo več banan kot jabolk!

Visokošolski učitelj izr. prof. dr. Aleš Kuhar z biotehniške fakultete v Ljubljani pozna in komentira stanje slovenskega kmetijstva, navade potrošnikov in vsebino naših krožniko...

Solata proti osteoporozi

Poleg gibanja zdravo telo podpira tudi ustrezna prehrana. Privoščite si lahek, a bogat in kakovosten obrok!

Kaj nagaja prebavi?

Vsak ima lastno razmerje bakterij v črevesju, ki posameznika nagibajo k vitalnosti ali vrsti zdravstvenih težav. Za razumevanje, kaj nam bolj škodi, kot koristi, je ključno pozo...

Jabomisu- jabolčni tiramisu v kozarcu

Tako prefinjeno zložijo jabolka v kremno zloženko na Goričkem, na posestvu Marof. Resda se sladica navdihuje globalno, toda zloži se lokalno: zdi se, kot da bi se okus goričkih ...

Jabolčni narastek iz mešanih kosmičev

Lahko je slaščica ali pa okusna malica. Enostavna priprava!

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE