Predstavitvena informacija

Anja Baš: Vsake toliko me prime in si iz vsega skupaj naredim žur

Pevka, pisateljica, influencerka in ne nazadnje mamica. Anja Baš živi na visokih obratih, in čeprav ji včasih zmanjka ur v dnevu, uspešno krmari tudi v gospodinjstvu.
Fotografija: FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
FOTO: osebni arhiv

Njen dom je kot iz »škatlice«. Kakšna je njena skrivnost?

Nekoč sta bila središča njenega življenja oder in glasba, po rojstvu dveh otrok pa se je njeno življenje popolnoma postavilo na glavo – v dobrem smislu, seveda. Materinstvo jo je spremenilo. »Predvsem je več organizacije in manj spanja. Sicer pa je materinstvo lepa priložnost za osebnostno rast. Otroci dnevno poskrbijo za izzive, predvsem kar se tiče potrpežljivosti,« iskreno pove Anja in ob tem doda: »Nikakor ni preprosto, ampak uživam, ker je tako lep občutek, ko se z otrokom dobro razumeš in vidiš, kakšna lepa oseba postaja.«

Po prihodu otrok pa se je spremenilo še nekaj – s partnerjem Mitjo sta doma še globlje pognala korenine. »Z Mitjem se oba najraje od vsega vrneva domov in to mi ogromno pomeni.« Ker je ljubiteljica reda in na splošno stavi na sodobno estetiko, zelo pazi, da je vedno vse na svojem mestu. Čeprav ob dveh otrocih to ni vedno preprosto.


V pogovoru nam je razkrila, kako poskrbi, da je njihovo družinsko gnezdo vedno lepo urejeno. Priznala nam je, da ji pri tem pomaga prav poseben pomočnik: Samsung Bespoke Jet Complete.

Samsung Bespoke Jet Complete je zablestel v številnih slovenskih gospodinjstvih. Obožujejo ga predvsem mlade družine, ki lahko kljub napornemu urniku poskrbijo za urejen in čist dom brez alergij.


Sesanje bo z njegovo pomočjo kar naenkrat enostavno in celo zabavo. FOTO: osebni arhiv
Sesanje bo z njegovo pomočjo kar naenkrat enostavno in celo zabavo. FOTO: osebni arhiv
Kakšen dom imate radi, kakšen je vaš slog?

Pomembno mi je, da je cosy in izraža neko toplino. Želela sva, da je pohištvo enostavno, naravnih barv, čistih linij in da je v stanovanju veliko zelenih rastlin. Urejala sva leta 2015 in še zdaj ne bi ničesar spremenila. Če pa bi delala z ničle (živiva v prenovljeni hiši), bi si želela veliko višje strope in večje prostore, premium naravne materiale, bolj bež barvno lestvico ... Všeč mi je enostavnost skandinavskega sloga, premešana s prefinjenostjo pariške neoklasične arhitekture.

Kdo skrbi za opremo vašega doma, za dodatke, za tisto piko na i, ki da pravi občutek?

Večinoma jaz. Zadnji dodatek (ki je res naredil največjo spremembo) so bile zelene rastline. Brez njih je bilo stanovanje nekako prazno, brez življenja. Sicer pa sem to poletje prevzela tudi opremljanje terase pred hišo in res je super uspela. Je v boho chic stilu in enostavno jo obožujem.

Kaj pa doma najraje počnete?

Zagotovo najbolj uživam v pitju jutranje kavice in v večernih druženjih z razširjeno družino.

Česa pa doma ne marate početi?

Težko bi rekla, da ravno uživam v čiščenju, čeprav si tudi tega včasih prav zaželim. Sploh ker je življenje z dvema majhnima otrokoma včasih res polno rutine in si zaželiš spremembe (in čiščenje me s tega vidika res sprosti, najljubši pa mi je tisti občutek, ko je stanovanje res čisto in urejeno, ko imaš občutek, da si naredil nekaj res koristnega).

Za gospodinjska opravila vedno zmanjka časa, kajne, sploh ob dveh malčkih?

Zagotovo in trenutno je res najbolje, če kar zase zadržim informacijo o tem, kdaj sem nazadnje naredila temeljito generalko. 

Odlično se znajde na vseh površinah, je lahek in izjemno zmogljiv. FOTO: osebni arhiv
Odlično se znajde na vseh površinah, je lahek in izjemno zmogljiv. FOTO: osebni arhiv
Vam kdo pomaga?

Ves čas »grozim«, da bom enkrat mesečno najela neki čistilni servis, da bo naredil generalko. Potem pa vsakič znova ugotovim, kako hitro je pravzaprav urejeno in pospravljeno, sploh če se z Mitjem lotiva skupaj. Ko delava oba, je res zabavno – navijeva si muziko, pijeva kavico, čistiva …

Kaj pa aparati, kako vam pomagajo?

Bolj ali manj čistim s krpo in čistilom. Če pa govorimo o sesanju, je moj go-to Samsung Bespoke Jet. Imam še dva sesalnika, a nobeden mu ne pride niti blizu, tako po moči sesanja kot po učinkovitosti, pa še noro lepo se poda v prostor.

Ste zadovoljni s svojim sesalnikom Samsung Bespoke Jet?

Zelo!

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung

S čim vas je prepričal?

To, da je brezžičen, najprej. Tisti kabli so mi šli res na živce … Potem pa seveda moč sesanja … Ne bi verjela, če ne bi videla. Presenečena sem bila tudi nad zmogljivostjo baterije – z eno baterijo posesam vse stanovanje in še del spodnjega nadstropja. Trenutek resnice za vsak sesalnik so preproge, in Bespoke Jet jo očisti v nulo.

Je sesanja odslej kaj lažje, morda tudi zabavnejše?

Precej zabavnejše! In veliko bolj z veseljem se ga lotim, ker priprava ni cel podvig (prej sem sesalnik shranjevala v spodnjem nadstropju, zato ga je bilo treba vsakič nositi v zgornje, pa potem tisti kabel …). Bespoke Jeta pa imava kar v hodniku zgornjega nadstropja (že zato, ker je tako lep, da bi bilo škoda, če bi kje sameval). Poleg tega pa je zares priročen in uporaben.

Kdaj ob sesanju zapojete? (Saj veste, vedno pomislimo na Freddija in I want to break free ;))

Vsake toliko me prime in si iz vsega skupaj naredim žur. (smeh)

Kdaj pa največkrat zapojete doma?

Večinoma, kadar sem sama in me lahko odnese. (smeh)

Naj Samsung Bespoke Jet Complete osvoji tudi vaše srce

Samsung Bespoke Jet Complete lahko tudi v vaš dom prinese neprecenljivo svežino. Z njegovo pomočjo boste zlahka opravili s sesanjem, se ob tem celo zabavali in si hkrati zagotovili še dodaten bonus: ker boste tako hitro posesali, vam bo ostalo še veliko več časa zase.

Pohitite in izkoristite še zadnjo priložnost, da ujamete posebno promocijsko akcijo:

Če boste sesalnik Beskope Jet kupili do 31. 12., vam pripada kar 5 let garancije. Ponudba velja tudi za določene modele hladilnikov, pralnih strojev in vgradnih kuhinjskih aparatov Samsung.

Za pridobitev pravice do 5 let garancije se morate najpozneje v 30 dneh od dneva nakupa registrirati na spletni strani samsung5letgarancije.si.

Vse podrobnosti in pravila promocije najdete tukaj.


Naročnik oglasne vsebine je Samsung

V prodaji