Res je, da jo tako kliče oče in da se je zato trenerju zdelo odlično, da tudi »uradno« dobi taisti vzdevek, a ni tiste vrste ženska, ki bi čakala, da jo kdor koli (od)reši. Triindvajsetletnica je sicer študentka ljubljanske fakultete za matematiko in fiziko, a dvakrat dnevno njeni zahtevni treningi izdajo, da je tudi vrhunska športnica. Če je bilo morda naključje, da je našla svojo pot v boks, ni niti malo naključen njen uspeh, ki ga je v disciplini dosegla. Znana po svoji vztrajnosti, da je treba deset rund pač zdržati, pravi, da je vrhunski šport iz nje naredil osebo, ki se danes le maločesa boji. Če sploh česa.

Na zunaj je vse videti veliko huje, kot je v resnici. Veliko jih misli, da je boks nevaren šport, a roko na srce, manjkrat sem poškodovana zd...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE