Pravila in pogoji nagradne igre

Vas mika Afroditine novosti preizkusiti na lastni koži?

Pravila in pogoji sodelovanja v Onini akciji:

»Darila za najzvestejše bralke«

 1. Splošne določila

Organizator nagradne igre »Darila za najzvestejše bralke« je podjetje Kozmetika Afrodita d. o. o., medijski pokrovitelj nagradne igre pa uredništvo priloge Ona, katere izdajatelj je Delo, d.o.o., Dunajska 5, 1509 Ljubljana.

Akcija poteka od 9. aprila 2019 do vključno 18. aprila 2019.

Pravila akcije (v nadaljevanju pravila) določajo postopke in pogoje, po katerih udeleženec sodeluje v akciji »Darila za najzvestejše bralke«. Veljavna pravila in pogoji sodelovanja so objavljeni na spletni strani https://onaplus.delo.si/darila-za-najzvestejse-bralke in dostopni na sedežu organizatorja nagradne igre: Delo d.o.o., Dunajska 5, 1509 Ljubljana v oddelku marketing.

 

 1. Potek nagradne igre in žrebanje

Akcija »Darila za najzvestejše bralke« bo potekala tako, da bo v času trajanja akcije v prilogi Ona ter na spletni strani https://onaplus.delo.si/darila-za-najzvestejse-bralke objavljena prijavnica s katero bralci sodelujejo v nagradni igri. Po zaključku akcije bo izmed vseh prispelih tiskanih in spletnih prijavnic izžrebanih pet nagrajencev, ki bodo prejeli paket celotne kolekcije izdelkov linije Afrodita's Secret Kozmetike Afrodita.

Organizator ne nosi odgovornosti za zapoznele, poškodovane, izgubljene ali nepopolno izpolnjene prijavnice. Organizator preveri verodostojnost vsake prispele prijavnice in še pred žrebanjem ali na samem žrebanju izloči neizpolnjene ali nepopolno izpolnjene prijavnice ter prijavnice, ki so tako poškodovane, da niso čitljive.

 1. Sodelovanje v nagradni akciji

Udeleženec nagradne igre je lahko vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s pravili.

V nagradni igri lahko sodeluje fizična oseba, ki je rezident Republike Slovenije.

Za sodelovanje v nagradni igri je treba pripisati še osebne podatke: ime in priimek, ulico, poštno številko, kraj, e-poštni naslov, telefonsko številko.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre, in njihovi bližnji svojci.

 • Objava nagrajencev

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani https://onaplus.delo.si/darila-za-najzvestejse-bralke ter v tiskani izdaji priloge Ona, ki izide 23. aprila 2019.

 1. Nagrada in dostava nagrade

Organizator nagradne igre bo po zaključku nagradne igre podelili 5 nagrad in sicer:

 • 5x paket celotne kolekcije izdelkov linije Afrodita's Secret Kozmetike Afrodita.
 • Davki

Akontacijo dohodnine, povezano z izplačilom denarnih nagrad, v celoti nosi organizator nagradne igre.

Za dobitke v nagradni igri (v naravi in denarju), katerih bruto vrednost presega 42 EUR, obračuna in plača akontacijo dohodnine organizator.

Nagrajenci, katerih nagrade presegajo vrednost 42 EUR, bodo s strani organizatorja nagradne igre na svoj naslov prejeli dopis, v katerem bo razložen postopek pridobitve in prevzema nagrade. Dopisu bo priložena izjava, ki naj jo nagrajenci izpolnjeno in podpisano pošljejo na naslov naveden v dopisu.

Izjava vsebuje naslednje podatke: ime in priimek, naslov, poštno številko in pošto ter davčno številko, v primeru denarnega dobitka pa tudi transakcijski račun. Če soorganizator v 30 dneh po oddaji tega dopisa ne prejme podpisane in izpolnjene izjave, šteje, da je nagrajenec odstopil od prevzema nagrade.

Organizator nagradne igre ob koncu leta obvesti prejemnika o višini prejetih nagrad za dohodninsko napoved za leto 2019.

Nagrade podeljuje organizator nagradne igre v svojem imenu in za svoj račun.

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če ugotovi, da je udeleženec v igri sodeloval v nasprotju s temi pravili.

 • Zasebnost in varstvo podatkov

S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči dovoli podjetju Delo, d.o.o. da se, če je izžreban, njegovi podatki, to so ime, priimek, kraj, objavijo v edicijah Dela, d.o.o., in na spletni strani https://onaplus.delo.si/darila-za-najzvestejse-bralke.

Organizator akcije se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni in se strinjajo, da organizator nagradne igre Delo, d.o.o. njihove posredovane osebne podatke uporablja in shranjuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Udeleženec dovoljuje, da Delo, d.o.o. navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij, vabil na dogodke organizatorja in partnerskih podjetij organizatorja ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil oziroma, da posredovane podatke uporabi za neposredno trženje. Navedene osebne podatke lahko Delo, d. o. hrani in obdeluje do pisnega preklica privolitve udeleženca. Na podlagi 73. člena ZVOP-1 lahko posameznik kadar koli zahteva popravek ali izbris podatkov in sicer pisno na naslov: Delo, d.o.o., Dunajska 5, Ljubljana. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Organizator si pridržuje pravico, da v medijih objavi imena nagrajencev in fotografije ter posnetke morebitnega prevzema nagrad. Za objavo imen, fotografij in posnetkov prevzema v medijih ter za sodelovanje na javnem dogodku organizatorju nagrajencem ni treba plačati.

V primeru, da se udeleženec ne strinja z uporabo osebnih podatkov v zgoraj navedene namene, mora to posebej označiti na kuponi ali na spletni glasovnici. Udeleženec mora v skladu s 4. členom teh pravil kljub temu napisati svoje osebne podatke.

Vsak sodelujoči lahko kadar koli pisno zahteva, da organizator nagradne igre v 15 dneh trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter da ga o tem v nadaljnjih 5 dneh ustrezno obvesti (3. odstavek 72. člena ZVOP-1).

 • Pritožbe

Pogoj za sodelovanje je, da se sodelujoči strinjajo s pravili nagradne igre. Šteje se, da sodelujoči z odločitvijo za sodelovanje sprejme vse pogoje v zvezi z akcijo.

Če želite od nas dobiti kakršnekoli informacije v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov, kot npr. vpogled, izvesti morebitni popravek ali izbris, prenos, omejiti obdelavo podatkov ali obdelavi ugovarjati, nam to lahko sporočite s spletnim obrazcem na https://info.delo.si/gdprsoglasje ali pisno na naslov Delo d.o.o., Dunajska 5, Ljubljana. Na vašo zahtevo bomo odgovorili kar najhitreje, vsekakor pa ne kasneje, kot je dovoljeno. Če ne boste zadovoljni z našimi odgovori v zvezi z vašimi pravicami glede varstva osebnih podatkov, imate možnost vložiti pritožbo pri nadzornem organu, ki je informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, 01 230 97 30 in gp.ip@ip-rs.si.

Vse pritožbe in reklamacije glede organizacije nagradne igre rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator nagradne igre zavezuje, da jih bo odpravil v zakonsko določenem roku in o tem obvestil udeleženca. 

 • Kršitve pravilnika

Morebitne napake v delu in pri izvedbi akcije bo komisija reševala pravočasno in v skladu z dobrimi poslovnimi navadami. Pri hujši kršitvi tega pravilnika lahko komisija razveljavi del ali celotno akcijo in jo z ustreznimi popravki ponovi.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni mogoče spremeniti.

 

 • Spremembe pravil

Organizator nagradne igre lahko spremeni ta pravila, če to zahtevajo tehnični ali komercialni vzroki ali vzroki na strani javnosti.

Organizator nagradne igre bo o vseh spremembah in novostih obveščal udeležence z objavami na spletni strani https://onaplus.delo.si/darila-za-najzvestejse-bralke.

Ljubljana, 9. april 2019

Or use your account on Blog

Error message here!

Hide Error message here!

Forgot your password?

Or register your new account on Blog

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close
Več informacij ONAPLUS.SI Logo

Zakaj imamo v uredništvu One radi piškotke?

S potrditvijo piškotkov nam omogočate uporabo analitičnih orodij, s katerimi izvemo, kaj radi berete in česa ne. Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ki jih boste z veseljem prebirali, zato vas prosimo, da potrdite piškotke na spletnih mestih Dela d.o.o.

STRINJAM SE