Na odre se vračate s predstavo 2020 po motivih Hararija. V njej igra tudi Mojca Funkl, ki mi je povedala, da ste igralci na premieri dobili svetleča se mila v škatlici, na kateri je pisalo 2020 – Ne bo milo. Zvezdana, kakšno je to nenavadno leto za vas?

Moje leto 2020 je najbolj fenomenalno doslej. Naredili smo to čudovito predstavo, posnela sem krasne oddaje, napisala sem že tako velik del knjige, da mi je urednica dejala, naj nadaljujem, ker sem na pravi poti. Tudi pri delu na sebi sem točno tam, kjer moram biti. Od večnega dvoma, ki nas onesrečuje, sem naredila korak naprej. Dvom je dober, če te žene naprej, ko dvomi postanejo tvoje verige, pa ni dobro. Prvič v ž...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketoma:

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE