Desa Muck, pisateljica

Foto: Jože Suhadolnik

»Ne dovolim si vzeti praznikov. Obožujem ta čas, zato bom letos zanalašč obesila še več lučk in napekla še več piškotov ter pogledala še več osladnih božičnih filmov. Ne bom dovolila, da se mrak in tesnoba priplazita v svetlobo in toploto mojega doma. Od leta 2020 se nameravam posloviti čim hitreje, v upanju, da se ne bo ponovilo. Žal pa ne s pretiranim olajšanjem, ker skrb ostaja, strah tudi. Hvala bogu pa je upanje tisto, ki odneha zadnje. Zato se trudim verjeti, da bo na koncu vse dobro, kljub izgubam, ki jih je leto terjalo od nas, i...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONA!