Uporaba Braunovega Silk-experta IPL je izjemno preprosta, hitra in varna. Zasnovan je za povsem individualno obravnavo, saj s pomočjo edinstvenega inteligentnega senzorja nenehno razbira ten vaše kože in ji samodejno prilagaja jakost osvetlitev.

Braun Silk-expert IPL je svojo odličnost dokazal tudi na potrošniškem testu ZPS, na katerem je skoraj pri vseh testiranih značilnostih (npr. učinkovitost, varnost, uporabnost, stanje kože itd.) dobil najboljšo oceno in z zbranim številom točk (77) kar za 10 točk premagal drugouvrščeno napravo.


5 najpomembnejših prednosti, ki vam jih prinaša Braunov Silk-expert IPL

1. Tehnologija SensoAdapt™, ki samodejno nastavi jakost osvetlitev

Odslej vam ni treba več primerjati svoje kože z barvnimi kartami in ugibati prave jakosti svetlobe za odstranitev dlačic. Edinstveni inteligentni senzor SensoAdapt med delovanjem samodejno razbira ten vaše kože (do 80-krat v sekundi) in pred vsakim svetlobnim pulzom optimizira intenzivnost svetlobe, tako da omogoča varen in učinkovit tretma.

2. Zelo hitra IPL-tehnologija

Braun Silk-expert IPL ima zelo hitro IPL-tehnologijoS hitrostjo osvetlitev, ki jo dosega (manj kot dve sekundi med svetlobnima pulzoma), vam omogoča tretma nog v samo osmih minutah.


3. Braun Silk-expert IPL je preprost za uporabo in prijazen do uporabnika

Braun Silk-expert IPL vam mogoča enostavno uporabo tudi na težko dostopnih delih. Pri njegovi uporabi ne potrebujete niti gela niti polnjenja, pa tudi žarnice ni treba menjati. Žarnica v napravi omogoča 300.000 osvetlitev, kar pomeni 15 let neprekinjene uporabe za tretmaje na celem telesu ali kar 35 let uporabe na spodnjem delu nog, pod pazduho in na bikini predelu.

4. Sodoben ergonomičen dizajn in funkcionalnost

Braun Silk-expert IPL je ergonomsko zasnovan in omogoča dober oprijem. LED-indikatorji vas opozorijo, ko je naprava pripravljena, kažejo pa tudi intenzivnost uporabljene svetlobe, ki se neprestano prilagaja spremembam v barvi vaše kože.

5. Braun Silk-expert IPL je s svojimi značilnostmi zmagal na potrošniškem testu Zveze potrošnikov Slovenije

Svojo odličnost je Braun Silk-expert dokazal tudi na potrošniškem testu ZPS, saj je bil edina preizkušena naprava, ki so ji tako strokovnjaki kot tudi udeleženke testa za učinkovitost dali oceno dobro. Strokovnjaki so ocenili učinkovitost, varnost in uporabnost posameznih naprav, svoje vtise o testiranih napravah pa so povedale tudi udeleženke, tako o učinkovitosti kot uporabnosti izdelka. Test je nadzoroval dermatolog, ki je po vsakem opravljenem postopku med drugim ocenil tudi stanje kože. Večina udeleženk je pohvalila tudi samodejno zaznavanje tipa kože. Kar 75 % bi jih kupilo Braun Silk-expert IPL, ki je na testu zmagal (testi ZPS 11-12 2016).

Kako uporabljati Braun Silk-expert IPL?

Uporaba Braunovega Silk-experta je zelo preprosta. Izbirate lahko med dvema načinoma delovanja: »nežno« (gentle) ali »normalno« (normal). Način »nežno« je posebej primerna in idealna nastavitev za vse, ki napravo uporabljate prvič ali pa jo uporabljate na občutljivih delih, kot sta obraz in bikini predel.

Izbirate pa lahko tudi med dvema načinoma tretmaja: »neprekinjeno« (Glide) in »pritisni in spusti« (Press & Release). Neprekinjeni način Glide mogoča hiter in učinkovit tretma, priporočljiv za večje površine (npr. noge, roke, prsni koš in hrbet). Način »pritisni in spusti« pa je priporočljiv za občutljive ali težko dostopne dele, kot so kolena, golenica, gleženj, bikini predel ali pazduha ter obraz pri ženskah.

Načrtujte tretmaje in jih spremljajte

Da boste tretmaje lažje načrtovali in o njih vodili evidenco, vam je na voljo še intuitivna aplikacija Braun Silk-expert IPL App, ki vam ponuja tudi koledar, na katerem lahko določite termine za doseganje popolnih rezultatov.

Karta barv kože in tipa dlačic

 Braun Silk-expert ni primeren za vsakogar. Najbolj je učinkovit na svetli in srednje temni koži z naravno svetlimi do temnorjavimi ali črnimi dlačicami. Naprava ni učinkovita pri zelo svetlih, rdečih, sivih ali belih dlačicah, kjer se zaradi manjše količine melanina svetlobna energija ne absorbira. Ker temna koža vsebujejo več melanina, lahko taka koža absorbira več svetlobne energije, kot je varna priporočena količina, kar lahko povzroči neugodje.

Za več informacij obiščite www.braun.com