Sedem let je preživel v mednarodni šoli Džiduja Krišnamurtija v Angliji. Po diplomi na biologiji je na Kitajskem dve leti študiral tudi tradicionalno kitajsko medicino. Kasneje je diplomiral še na medicinski fakulteti v Ljubljani, nato pa ga je homeopatija tako navdušila, da je postala njegov poklic.

Je covid-19 le trojanski konj za uvedbo vse večje diktature v svetu in za postopen nedemokratičen odvzem človeških pravic? Za postopno uvajanje obveznega cepljenja za vse? Za manj opazno uvajanje 5G? Za digitalno diktaturo po kitajskem vzorcu? Verjamem, da so pretirani ukrepi, ki jim, mimogrede, ni videti konca in bodo nemara želeli ostati za nedoločen čas, resno opozorilo, v katero smer bi nas želela pel...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!