Jožica Maučec Zakotnik je bila najprej zdravnica na Bokalcih, v domu za starejše, potem družinska zdravnica v Zdravstvenem domu Vič, od leta 1990 dela na področju javnega zdravja. V dveh mandatih je bila državna sekretarka na ministrstvu za zdravje, v njenem času so se oblikovali prehranska politika, strategija telesne dejavnosti, alkoholni zakon, tobačna zakonodaja, delala je pri programih Cindi in Svit. Čeprav je že upokojena, se ukvarja s preventivnim programom duševnega zdravja. Branko Zakotnik je internist onkolog, 40 let je delal na onkološki kliniki, štiri leta je bil predstojnik internistične onkologije, redni profesor onkologije. Je upokojen, a koordinira program preprečevanja raka. 

Jožica: Trideset odstotkov več po...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!