O njem je predsednik vlade Janez Janša rekel, da je »z nadčloveškimi napori reševal zdravje in življenja ljudi«. Sam Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, pa je čas pred epidemijo označil za mirnodobni. Kar pomeni le, da nas je covid-19 potegnil v vojno, v kateri pa veljajo manj milostna pravila. Očitno tudi ta ne delujejo, saj je epidemiološka slika Slovenije porazna. 

Ves čas opozarjam, da je zdravstvena kriza le ena plat medalje in da je treba upoštevati tudi gospodarski, v zadnjem času pa vse bolj tudi psihološki vidik. Vsi smo se, tudi jaz, te epidemije naveličali. Vedeti hočemo, ali bodo ukrepi dali rezultate. 

Vam je kdaj žal, ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!