Vsak znak ima svoj obraz, pravijo poznavalci, zato mora vsakdo najti svojo rešitev za  boljše počutje, pa si poglejmo.

Oven

Ovni ne prenesejo poraza, zanje drugo mesto ne obstaja. Cilj želijo doseči hitro in učinkovito, zanje druge možnosti ne obstajajo. In ko se jim zmaga izmakne, le težko shajajo s posledicami. Razočaranje, nemir in energijo, od katere jih kar razganja, je zato treba pretopiti v intenzivno telesno vadbo – lahkotna rekreacija namreč ne pride v poštev.

Bik

Biki obožujejo občutek varnosti, stabilnosti in miru. Ljubezen je zelo pomembna v njihovem življenju, njihov osrednji cilj je – sreča. A ko se znajdejo v situaciji, ki jim ni pisana na kožo, jih stres pošteno zdela. Bikom zatorej pomaga rekreacija, ki sprošča, pomagajo pa jim tudi poslušanje glasbe, masaža ali pa kuhanje.Dvojčka

Dvojčki redko mirujejo, druženje jim je središče življenja. S prijatelji preživijo veliko časa, na delovnem mestu pa so izjemno vestni, zato jim nadure niso tuje. Kdaj pa je dan zanje preprosto prekratek, in znajdejo se v stiski in strahu, da ne bodo zmogli izpolniti vseh obljub. Dvojčki naj se zato sproščajo predvsem v samoti, miru in tišini: zatemnjena soba z nežno glasbo je prava rešitev, pomaga lahko tudi sprehod ob morju, izjemno koristne so tudi dihalne vaje!

Rak

Tisti, ki so rojeni v znamenju raka, so izjemno predani sovjim bližnjim, za druge skorajda raje skrbijo kakor zase. Po naravi so negovalci, a se pogosto zgodi, da kdo izkoristi njihovo dobroto. Če jih kdo nesramno zlorabi, se znajdejo v negotovosti, stres pa jim najbolje lahko pomaga odpraviti oseba, ki ji najbolj zaupajo. Kosilo, druženje, sprehod, morda ogled filma ali pa klepet v družinskem krogu so zdravilo za rakovo ranjeno dušo, nekdo pač mora razvajati tudi njih!

Lev

Levi so po večini mirni in samozavestni, uživajo, ko so v središču pozornosti. Običajno so všečni in priljubljeni, in tudi ko stvari ne gredo po njihovih načrtih, razočaranja ne pokažejo. A to še ne pomeni, da niso prizadeti in da se jim ni treba spopasti s stresom: to najbolje storijo tako, da se preprosto zabavajo s petjem, plesom, predstavo. Tako bodo odpravili nelagodje in se znova opremili s pozitivnim duhom!


PREBERITE ŠE: Obdarovanje po znamenjihDevica

Device preprosto preveč razmišljajo in premlevajo. Nenehno analizirajo, kritizirajo in ocenjujejo, pogosto tudi sebe. Vse čas si prizadevajo doseči popolnost, a zato se nemalokrat povsem izčrpajo in izgubijo v vrtincu lastnih misli in dvomov. Device se zato morajo sprostiti z nečim, kar jim bo ustavilo tok preštevilnih misli, na primer z jogo, meditacijo in vrtnarjenjem. Pomaga tudi sproščena zabava s prijatelji.

Tehtnica

Tehtnice želijo ustreči vsem, zato se kdaj zalotijo, da so se zaobljubile preveč ljudem in da ne bodo zmogle držati besede. Želijo si vzpostaviti ravnovesje v odnosih, a jim to kdaj ne uspe, zato se znajdejo v navalu negativnih občutij. Nazaj do ravnovesja jim bo pomagala – estetika. Tehtnice so ljubiteljice umetnosti, nakupovanja in vsega lepega, pomiri jih tudi baletna predstava ali pa kakšna umirjena rekreacija.

Škorpijon

Škorpijoni so zelo strastni, včasih pa si domišljajo tudi neresnične strahove. Ko se jih poloti tesnoba, pa čeprav nima trdih temeljev, se težko rešijo iz začaranega kroga, negativna občutja pa se samo še kopičijo. Nujno potrebujejo sprostitev, kot je masaža, in ker so zelo strastni, jih lahko odreši tudi divji seks.


PREBERITE ŠE: Horoskop med rjuhamiStrelec

Kdor je rojen v znamenju strelca, zelo rad sanjari in uživa v pustolovščinah ter novostih. Toda včasih potrebujejo spust na realna tla, kajti vseh načrtov le ne morejo uresničiti. Strelci so tudi veliki zapravljivci, v družbi nemalokrat radi plačajo kar za vse, saj so neizmerno veseli prijateljev in jim želijo naklonjenost pokazati tudi z denarjem. Potovanje je sicer najboljša oblika sprostitve zanje, toda prej morajo dobro preveriti bančni račun, da si ne bi nakopali dodatnih težav. Malce načrtovanja in preudarnosti jim bo pomagalo do umirjenosti.

Kozorog

Kozoroge bi lahko z eno besedo opisali kot deloholike. Obveznosti jih ohranjajo pri življenju, in medtem ko preostali svet koprni po prostem času, kozorogi iščejo nove priložnosti za delovne uspehe. Dela jim tako resnično nikoli ne manjka, a se nemalokrat znajdejo v časovni stiski: občasni predahi so zato nujni zanje, da znova najdejo stik sami s seboj in svetom okoli sebe. Pomirjajo jih dejavnosti v naravi, predvsem hribi, plezanje in smučanje, zaman pa nista niti joga in meditacija.Vodnar

Vodnarji se med vsemi astrološkimi znamenji najtežje sprostijo. So izjemno ustvarjalni, med njimi je veliko izumiteljev in mislecev, ki želijo rešiti svet, zato jim vedno nove ideje ne pustijo spati. Nevarnost izgorevanja je pri njih izjemno velika in običajno potrebujejo kar nekaj časa, da si znova napolnijo baterije. Sami, v tišini in miru, najbolje z meditacijo ali jogo. Brez dostopa do medmrežja, z izklopljenim telefonom.

Ribi

Znamenje rib je sanjavo, z veliko domišljije in ustvarjalnosti, a tudi sočutno, zato si tisti, ki so rojeni kot ribi, radi jemljejo k srcu tudi težave drugih, ki pa jih dotolčejo, kakor da bi bile njihove. Umetnost je njihova pot do sprostitve, zato zelo radi rišejo ali pojejo. Pri tem naj obvezno izklopijo telefon, da ne bodo spet na voljo drugim, priporočljivo je tudi, da si nadenejo slušalke in se tako povsem odmaknejo od zunanjega sveta.