Medtem ko dnevno poročamo o številu okuženih s covidom-19, ne vidimo trpljenja za zaprtimi vrati. Ljudi, pri katerih so se duševne stiske z novimi okoliščinami samo še poglobile. Tom, telefon za otroke in mladostnike, prejema vse več klicev mladih, ki jih je strah, so osamljeni, depresivni ali celo premišljujejo o samomoru. Da gre vedno za otroke, slišimo. Ob tem pa pozabljamo, da bo zanemarjanje njihovih potreb pustilo na njih dolgotrajne posledice.  

Tako dolgo so nas učili, da smo lahko vse, kar si želimo biti – in če nismo, smo si sami krivi, jasno –, da zdaj ne vemo, kako je prositi za pomoč. Sploh pa, na koncu te nihče ne jemlje resno, dokler ne ležiš na cesti v več kosih. 

Današnji mladi so bist...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!