Skozi naš nos gre vsak dan več kot 14.000 m2 zraka, polnega virusov, bakterij, alergenov in nečistoč. Zdrav in čist nos je s svojo sluznico prva linija obrambe naših dihal in imunskega sistema – vdihani zrak se v njem segreje, očisti in navlaži. Nos sproži obrambne mehanizme ter prepreči okužbe in njihovo širjenje. Vlažna nosna sluznica fizično lovi prah, drobne delce, viruse in druge patogene. Kadar pa je površina sluznice v nosu suha ali polna sluzi, je nos zamašen in ne opravlja svoje zaščitne funkcije.

Redno izpiranje in čiščenje nosu

Po mnenju specialistov za ušesa, nos in žrelo bi moralo redno čiščenje oziroma vlaženje nosne sluznice postati vsakodnevna navada, tako kot ščetkanje zob. Torej če si vsako jutro, popoldne in zvečer dobro speremo nos in nosno sluznico, pomagamo nosu, da se znebi vseh virusov, ki se zadržujejo na nosni sluznici, ter tako pomagamo preprečiti razvoj bolezni.

Ostanite zdravi – Čistite svoj nos s pršilom Sinomarin


Čistite male noske s pršilom Sinomarin

Sinomarin očisti nosno votlino in iz nje spere nakopičeno sluz, delce kraste, prašne in onesnažene delce, alergene in povzročitelje nalezljivih bolezni.

  • Očisti in navlaži nos.
  • Odmaši nos za lažje dihanje.
  • 100-% naravna morska voda.
  • Varno in učinkovito.

Poskrbite za zdrav nos z rednim čiščenjem in vlaženjem z morsko vodo Sinomarin.


V e-trgovini shop.innopharma.biz lahko izkoristite 15 % popusta

na vse Sinomarin izdelke s kodo OTROCI15.

Družina Sinomarin