Prehranski svetovalci o popolnem obroku
Tri Slovence, za katere je zdravo prehranjevanje služba in način življenja, smo povprašali, kaj si sami pripravijo za zajtrk, ki naj bi bil najpomembnejši obrok v dnevu. Od vsakega posameznika je odvisno, kdaj ga poje. Gašper celo pravi, da ga pogosto sploh ne potrebuješ, če se energijsko zanašaš na lastne maščobe. Njegov »zajtrk« je zato včasih že skoraj kosilo.

Odpri galerijo
Foto: Shutterstock
![]() | ![]() |
Katja Mrzel, raziskovalka okusov (www.presnica.com) | SLASTNA GRANOLA Z OREŠKI IN SEMENI |
![]() | ![]() |
Gašper Grom, dipl. dietetik, svetovalec za prehranjevanje z LCHF/ketogeno dieto | UMEŠANA JAJCA S SLANINO, PAPRIKO IN BUČKAMI |
![]() | ![]() |
Alja Dimic, prehranska terapevtka, Center Holistic | PROSENA KAŠA V MANDLJEVEM MLEKU S CIMETOM |
Onaplus
Postanite naš naročnik in si zagotovite dostop tudi do zaklenjenih avtorskih vsebin.