Ali drži, da čas drvi z dvojno hitrostjo, če se ima človek lepo? 

Mislim, da res dvojno! Zadnjič sem se med meditacijo spominjala trenutkov v življenju, ki so me zelo osrečili, to so trenutki, ko ti je res lepo in imaš občutek, da je ves svet tvoj in te vesolje podpira. Ne pojavijo se prav pogosto, zdi se mi, da nam jih življenje nakloni zgolj nekajkrat, mogoče prav zato, da se jih kasneje bolj intenzivno zavedamo. In kaj je bilo skupno vsem? Da mi je takrat čas minil neverjetno hitro. Prehitro. Tako hitro, da sem šele zdaj hvaležna za nazaj in to častim in slavim v spominih. Zanimivo, da mi čas izjemno hitro mine tudi takrat, ko ne delam nič. To je moj novi počitek – delati nič. To počnem kot nekakšen self-care, skrb zase, namesto semen chia, fitnesa ali kave s prijateljico. Torej, delati nič...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!