Trenutno najbolj zaželena pomlajevalna krema Lux-Factor 4D Hyaluron, ki je v rekordnem času navdušila že več kot 25.000 Slovenk, namreč zmore vse. Deluje že po dveh tednih uporabe in učinkovito gladi gube ter tanke linije okrog oči, ust in na čelu, ki se jim je po 30. letu starosti nemogoče izogniti. Stoodstotno naravna krema poskrbi, da je koža dobro navlažena in preprečuje njeno izsušitev. Poleg tega, da jo lahko uporabljate tako zjutraj kot ponoči, pa je tudi odlična podlaga za obstojen make-up.


Pozabite na ogromno količino pudra in nadležno zakrivanje vseh nepravilnosti na obrazu s korektorjem, ki stanje vaše kože samo še izdatno poslabša. Privoščite si najboljše sestavine, ki so del kreme 4D Hyaluron, in že po dveh tednih uporabe bo vaša koža brez nepravilnosti, pomlajena in sijoča. Puder in korektor pa bosta postala preteklost.Zakaj jo obožujemo

Koži na obrazu vrača svežino in mladosten videz ter najbolj učinkovito gladi gube, vsebuje pa tudi izredno kakovostno mandljevo olje, ki na naraven način nahrani kožne celice, spodbudi njihovo delovanje in tako izboljšuje strukturo kože ter poskrbi za njen enakomerni tonus.

Kako deluje


Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v kremi proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S tem poskrbijo za naravni učinek botoksa in mladosten videz kože. Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, idealna kombinacija učinkovin ščiti pa kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je ob redni uporabi kreme 4D Hyaluron napeta in sijoča.

Pred uporabo kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron in po dveh tednih uporabe.


»Na obrazu imam izredno občutljivo kožo in zato sem zelo pozorna, ko izbiram kremo za nego obraza. Moram priznati, da je krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron zadetek v polno! Že po dveh tednih redne uporabe sem namreč opazila razliko – gubice so bile manj vidne, koža pa bolj čvrsta, navlažena, osvežena in sijoča.«
Za vse obiskovalce spletnega portala onaplus.si smo pripravili še dodatno akcijsko ponudbo na nakup kreme. Pri brezplačnem telefonskem klicu (01 777 41 07) ali na spletni strani vpišite izjemno kodo za 15 % popusta: PLUSONA – pohitite, saj je koda veljavna samo še do srede, 10. junija.


Bi najboljšo pomlajevalno kremo Lux-Factor 4D Hyaluron želeli preizkusiti tudi vi, a ne zaupate nakupovanju po spletu?


Ne skrbite, ker so pri blagovni znamki Lux-Factor tako prepričani o kakovosti svojega izdelka, vam v 30 dneh celo povrnejo denar, če s kremo ne bi bili zadovoljni. Prav zdaj jo lahko po promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom naročite na Lux-Factor.com ali na telefonski številki 01 777 41 07.