Pošten človek pač ni vešč v zagovarjanju. Bolelo me je. Pa ne tako, kot boli ponavadi, kadar se kdo spre z mano, ali kadar se srečam z osebami z nizko frekvenco in me boli želodec. Tokrat me ni me bolel želodec. Bolela me je krivica. 

Recite mi, da sem naivna, ampak zaupam. Rajši zaupam in sem kasneje prizadeta, kot da pristopam negotovo, s predsodki in mislijo na pretekle izkušnje. Čeprav vem, da bi bilo tako lažje. Ampak lažje ni nujno lepše. Rajši se stokrat opečem, kot enkrat zmrznem. 

Že dolgo je tega, odkar sem se nazadnje tako počutila. Zagotovo več kot pet let. Bila sem še v gimnaziji. Takrat sem si malico nosila od doma, ker sem bila prepričana, da je doma pripravljena vegetarijanska hrana mnogo boljša in...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje omejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.