S tem je preventivno koristno začeti še pred nastopom srednjih let. Učinkovito orožje proti prezgodnjemu staranju so antioksidanti, saj zavirajo delovanje nevarnih prostih radikalov. Spoznajte novo obrazno nego Kozmetike Afrodita, ki s kombinacijo dveh izjemnih antioksidantov – koži lastnega koencima Q10+ in vitamina E – sledi potrebam vaše kože v najbolj aktivnem obdobju in jo vidno pomladi.


Nepogrešljivi v vsaki lepotni rutini 

S sodobnim življenjskim slogom in vse bolj onesnaženim ozračjem postaja vloga antioksidantov vse pomembnejša. Antioksidanti učinkovito nevtralizirajo proste radikale, ki veljajo za enega od glavnih vzrokov za prezgodnje staranje kožnih celic. Gre za škodljive molekule, ki nastajajo predvsem zaradi UV-žarkov, onesnaženega ozračja in nezdravih navad, kot so kajenje, uživanje alkohola, pomanjkanje spanja, ter stresa. Koža se pred njimi ščiti s svojimi naravnimi antioksidanti, katerih koncentracija pa z leti vse bolj upada. Ravno zaradi tega je nega Q10 BOOST, bogata z antioksidanti, nepogrešljiva.


S koencimom Q10 in vitaminom E nad proste radikale

Koencim Q10 in vitamin E sta naravno prisotna v skoraj vsaki človeški celici. Sta najpomembnejša lipofilna antioksidanta v koži, a njuna količina z leti vse bolj upada. Ker gre za koži lastni sestavini, z njunim dodajanjem krepimo njene povsem naravne zaščitne funkcije.

Koencim Q10 namreč koži pomaga uravnovesiti njeno naravno antioksidativno raven in preprečevati prezgodnje staranje zaradi delovanja prostih radikalov, hkrati pa tudi zmanjšuje globino gub.

Vitamin E v enkapsulirani obliki deluje izrazito antioksidativno tako, da vzpostavlja učinkovito zaščito pred staranjem; ščiti lipide in lipoproteine celičnih membran pred oksidacijo in ohranja njihovo sposobnost vezave vlage, posredno pa deluje tudi kot vlažilec kože ter izboljšuje njeno elastičnost.

 

Enkapsulirana oblika vitaminu E zagotavlja optimalno stabilnost (zaščita pred oksidacijo in degradiranjem) ter še večjo učinkovitost.

Gre za rdeče mili-kapsule, ki jih z masažo ob nanosu »raztopimo« ter tako aktiviramo tik pred absorbcijo v kožo. Vaša idealna nega

Q10 BOOST je idealna nega po 35. letu, saj vzpostavlja učinkovito zaščito pred staranjem, gladi linije in gube ter zagotavlja bolj napeto in mladostno sijočo kožo. Na voljo je v obliki kreme za suho in kreme za normalno do mešano kožo.

Krema za normalno do mešano kožo vsebuje hitro vpojno vlažilno formulo in deluje izrazito antioksidativno in pomlajevalno. Kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem zaradi delovanja prostih radikalov, gladi linije in gube ter zagotavlja bolj napeto in mladostno sijočo kožo.

Krema za suho kožo pa vsebuje intenzivno hranljivo formulo, ki je neizčrpen vir antioksidantov in visoko vrednih hranil. Spodbuja obnovo kožnih celic, vzpostavlja učinkovito zaščito pred staranjem, deluje z učinkom korekcije gub ter koži zagotovi zdrav sijaj in mladosten videz.

Ali ste vedeli?

Za doseganje najboljših rezultatov izbrano kremo Q10 BOOST vmasiramo z 1- do 2-minutno masažo, da »raztopimo« in tako aktiviramo rdeče mili-kapsule vitamina E ter spodbudimo mikrocirkulacijo kože.

  • Zdrav sijaj,
  • mladosten videz,
  • čudovit občutek

pri kar 93 % testirank.*

*Samoocena 30 žensk po 1-mesečni uporabi izbrane kreme Q10 BOOST 2-krat dnevno

 

Ljubi svojo kožo, ljubi svoja leta!

webshop.afroditacosmetics.com