Ko jo je zagledal v parku Lezama, je brala, ob pogledu na njene lepe dolge vitke noge je pomislil, »oh, kako lepa ženska«. Ko je prvič zaplesala z njim, je drhtela, saj jo je v objemu držal izjemni učitelj, profesionalec. Letošnjega oktobra sta na delavnicah v Ljubljani in Mariboru delila svojo ljubezen do tanga z nadobudnimi tečajniki. 

Vlasta, Emiliano, najprej naj povemo, kako smo se lani spoznali, ker to razkrije veliko o vajinih osebnostih.

Vlasta: Šla sva na Rožnik, n...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!