Zdi se ji, da lahko z iskreno izpovedjo pomaga komu z enako izkušnjo. Spominja se, kako težko ji je bilo preživeti prva leta po izgubi moža. Sinovi so bili stari 14, 16 in 20 let. Treba je bilo rešiti posel, poskrbeti za odraščajoče fante, se spoprijeti s svojo bolečino, bolečino otrok, toda Valerija se ni predala. Premagala je veliko strahov ter zaživela. 

Ne obsojam ga, nikoli ga nisem. Pa tudi sama sebe nisem nikoli krivila. Zakaj bi se? V zakonu sem se prilagajala njemu in potrebam najinih treh fantov. Ne morem reči, da bi imel kakšne težave z menoj. Včasih se je celo pošalil, da se zaradi ženske ne bi nikoli obesil, saj je polno drugih.   

Žal mi je za vašo izkušnjo, Valerija, obenem pa me veseli, da st...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, do katerih lahko sedaj dostopate za 7,99 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,99 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 49,99 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONA!