Njena posebnost so kreativni naboj, edinstvena visokoestetska koreografska govorica, neprecenljiv čut do gledališča, dramaturški ritem in perfekcionizem.

Utemeljitev žirije
Valentina Turcu, vrhunska umetnica giba, baletna virtuozinja in koreografinja, je v 25-letni karieri v SNG Maribor ustvarila že več kot krepko stotnijo baletnih, opernih in dramskih predstav. Doma in v tujini. Zdi se, da z življenjem pleše najbolj subtilen in ubran ples. Za svoja izjemna dela je prejela več domačih in mednarodnih nagrad. Lani tudi nagrado Prešernovega sklada za baletno mojstrovino Jevgenij Onjegin in prav to predstavo je londonska prestižna strokovna revija Danc...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona, do katerih lahko zdaj dostopate po prijazni ceni
že za 1,40 € prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 31,90 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 39,20 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji priloge ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE  

Ne spreglejte

Zagotovite si dvojno zaščito proti staranju

Polzela napoveduje novo renesanso

Družbena odgovornost pomembna tudi v izobraževalnih ustan...

Od krinoline do avtomobila leta

Priporočamo

Vprašajte strokovnjaka

Premoženje bi rada zaščitila pred partnerjevimi otroki

Nagradna igra: Podarjamo kreme iz nove linije Kozmetike Afrodita

Lara Jankovič: Vse, kar sem, sem si prigarala sama