Lotos, se spomnite, da ste, ko ste se odpravljali za leto dni na morje, Špelo vprašali, ali vas bo čakala in ali vam bo rodila otroka? Namreč, ko je malce pred intervjujem povedala za to, niste delovali prepričani.

Lotos: Se spomnim, seveda! A kar sem jo vprašal, ni bil ultimat. Torej da bom z njo samo pod pogojema, da me bo čakala in mi dala otroka. Je bila pa Špela prva ženska, ob kateri je v meni vzniknila močna želja po tem, da bi postal oče.

Lotos: Življenje je bilo eno samo čutenje, odzivanje na občutke. A me je starajoče se telo začelo opominjati, da tako v nedogled ne bo šlo. Ko sem se nehal ukvarjati s športom, sem začel »pokati po šivih«. Zdaj nič več ne pogrešam ...

Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete ali zakupite dostop do vsebin po meri.

Izbirate lahko med paketi:

ONAPLUS SPLET - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin na spletnem portalu Onaplus.si, s tem paketom boste lahko prebirali vse vsebine iz priloge Ona in kolumne pronicljivih avtorjev, do katerih lahko sedaj dostopate po prijazni ceni – že za 1,40 € za prvi mesec, po preteku promocijskega obdobja pa le za 4,90 € na mesec.

ONAPLUS DIGITAL - Vsebuje neomejen dostop do spletnih vsebin iz priloge Ona in revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 34,50 € na leto.

ONAPLUS PREMIUM - Vsebuje tiskano izdajo Onaplus, neomejen dostop do vseh spletnih vsebin Onaplus.si in vsebin iz priloge Ona ter revije Onaplus, vsebuje digitalizirano revijo Onaplus (pdf) in digitalizirano prilogo Ona (pdf), za le 41,44 € na leto.

Celoten prispevek lahko preberete tudi v tiskani izdaji revije ONAPLUS!

Še niste naročeni?

NAROČITE SE