Ne le, da je Blake pozornost vzbudila z živorumenim odtenkom obleke, ki se mimogrede popolnoma ujema z glavnim junakom risanke Pikachujem, vse oči so bile nemudoma uprte v njen trebušček, ki sta ga prilegajoča se kreacija in pas tik pod prsmi še dodatno poudarila. Modni poznavalci se že nadejajo čudovitih nosečniških oprav zvezdnice, ki je doslej že dvakrat dokazala, da večerno toaleto za nosečnice absolutno obvlada. 

Ali par pričakuje deklico ali dečka zaenkrat še ostaja skrivnost, nedvomno pa informacije ne bosta razkrila vse do otrokovega rojstva, saj sta doslej družinske zadeve držala daleč stran od medijev. Svoji hčerki, štiriletno James in dvoletno Inez, sta fotografom pokazala le enkrat, na slavnostnem razkritju Ryanove zvezde na Hollywoodskem pločniku slavnih. Takrat se je mlada družinica kljub obleganju medijev skupaj veselila očku na čast. 

Zvezdnika si želita, da njuni otroci odrastejo tako kot sta ona in da uživajo normalno otroštvo brez napadov paparacov in vdorov v njihovo zasebnost. "Ne želiva ju oropati te izkušnje, to bi bilo zelo sebično od naju," je dejala v intervjuju za britansko revijo Marie Claire, spregovorila pa tudi o tem, zakaj je tako zaščitniška glede svoje družine. "Vsa moja jajčka so v eni košari, to je moja družina. Tam je moje srce in vse kar imam. Želim jih zavarovati, ker nočem, da jih mediji izrabijo." 

Blake in Ryan sta poročena od leta 2012, spoznala pa sta se na snemanju filma Zelena svetilka. Reynolds je bil pred tem poročen z ameriško igralsko lepotico Scarlett Johansson, a sta se razšla 2010, Blake Lively pa je bila do 2010 srečna v zvezi s soigralcem Pennom Badgleyjem iz serije Opravljivka, s katero je tudi zaslovela. Preden sta se z Reynoldsom zaljubila, je igralka ljubimkala še z dvema hollywoodskima »živinama«, Ryanom Goslingom in Leonardom DiCapriom.

A naposled je bil pravi Ryan zanjo Reynolds, to pa sta zvezdnika ugotovila šele na dvojnem zmenku, ki sta ga organizirala za svoja prijatelja, Blake je pripeljala dekle za Reynoldsa, Ryan pa za Livelyjevo. Sredi večera sta po neustavljivi kemiji med njima ugotovila, da bi moral zmenek potekati drugače in postala sta par nedolgo zatem.