Cressida Bonas je devetindvajsetletna angleška igralka in manekenka, s katero je bi Harry v zvezi dve leti, Chelsy Davy pa je oblikovalka nakita in hči miljarderja, ki je Harryjevo srce ukradla za sedem let, mnogi so takrat napovedovali, da se bo poročil prav z njo. 


Cressida Bonas na poroki


Kamere so med poroko redno snemale obe dekleti, še zlasti Chelsy. Mediji so tudi poročali, da sta se Harry in Chelsy pred poroko slišala po telefonu, med pogovorom je ona potočila nekaj solz, a princu obljubila, da med obredom ne bo jokala. Princ in naslednica bogastva sta bila v zvezi od leta 2004 do 2011, med tem sta šla sicer nekajkrat tudi narazen, še zadnjič pa naj bi poskusila obnoviti zvezo poleti leta 2015. Na koncu sta vseeno vrgla puško v koruzo, predvsem zato, ker Chelsy ni hotela živeti na očeh javnosti. Kljub temu sta ostala prijatelja, potem pa je Harry spoznal Meghan Markle in ostalo je zgodovina.


Harry in Chelsy pred leti


A Harry ni edini član britanskega dvora, ki je na poroko povabil svoje bivše, tudi William je na svojo poroko povabil kar štiri svoja bivša dekleta, nenazadnje pa je bila tudi na poroki princa Charlesa in princese Diane prisotna Camilla Parker-Bowles, ki je bila tedaj njegova bivša, v času zakona jabolko spora, zdaj pa je njegova žena. A Harry in Meghan sta bila na poroki videti mnogo bolj srečna kot pred leti Charles in Diana, zato verjetno Meghan ni motilo, da sta med povabljenci tudi njegovi bivši dekleti.