Kateri film ste nazadnje gledali v kinu? 

Slovenski film Slovenija, Avstralija in jutri ves svet režiserja Marka Naberšnika, bila sem navdušena. Ne le zato, ker sem bila v tem filmu statistka in se je za pet sekund videl moj tilnik, temveč ker lahko spremljamo izjemno zgodbo, v kateri se je marsikdo našel.

Ste ena od tistih, ki filme gleda v kinu, ali jih raje naložite s spleta in pogledate na domačem kavču?

Glede na to, da sem zadnji film v kinu gledala pred več kot letom dni, lahko verjetno sklepate, da filme najraje pogledam na domačem kavču v družbi svojega psa (smeh).

Med mnogimi plakati skupine Backstreet Boys se je znašel tudi ogromen poster Leonarda DiCapria v naravni velikosti. Mali je bil lep, kaj naj.    

Imate najljubši film vseh časov?

Od tujih je to Umazani ples, ker mi je všeč Johnny in njegov uporniški duh in ker si vedno ob gledanju zaželim, da bi tudi meni kdo rekel, da ne spadam v kot (smeh). Od slovenskih filmov pa zagotovo Moj ata socialistični kulak, ker znam na pamet vse dialoge in me spominja na otroštvo, ko je bil ogled filma z družino pravi dogodek.
Je bil film Moj ata socialistični kulak v otroštvu vaš najljubši film?

Pri tem filmu me najbolj navdušuje, da vsakič, ko ga gledam, bolj dojemam vse, kar se v njem skriva – od politične do družbenokritične note, lepo zapakirane v humor.

So v najstniških letih na stenah vaše sobe viseli plakati s filmskimi zvezdniki? 

Hm, tudi jaz sem imela svoje trenutke. Med mnogimi plakati skupine Backstreet Boys se je znašel tudi ogromen poster Leonarda DiCapria v naravni velikosti. Mali je bil lep, kaj naj.

Priznam, da ne spremljam novih filmov, sem oseba, ki novosti vidi tri leta za ostalimi.

Če bi šli lahko na večerjo z eno filmsko zvezdo, s kom bi šli?

Zaradi videza bi takoj izbrala James Franca, ker mi je noro všeč in bi ves čas večerje strmela v njegove prelepe jamice na obrazu. Če bi izbirala po kakovosti igre, pa bi brez pomisleka izbrala Meryl Streep, ker je v vsaki vlogi izjemna.

Je kak film, ki prihaja v kino in se ga veselite?

Joj, priznam, da ne spremljam novih filmov, sem oseba, ki novosti vidi tri leta za ostalimi. Se pa veselim tega, da sem se izognila grozljivki Nuna in se bom takih projektov z veseljem lotevala še naprej (smeh).