Predstavitvena informacija

Svetovni dan Nutelle: širimo Nutella nasmehe

Nutellini oboževalci že več kot 15 let na 5. februar delijo svoje zgodbe in kulinarične kreacije, da bi proslavili najbolj priljubljen lešnikov namaz na svetu.
Fotografija: FOTO: Ferrero
Odpri galerijo
FOTO: Ferrero

5. februar je svetovni dan Nutelle! To je edinstven in slasten dan za vse ljubitelje Nutelle, ti se zberejo na družbenih omrežjih in delijo svojo ljubezen do najbolj priljubljenega lešnikovega namaza na svetu z uporabo ključnika #WorldNutellaDay.

V edinstvenem Nutellinem okusu lahko uživamo prav vsak dan, tako pri pripravi receptov kot tudi peki palačink z družino in prijatelji, a 5. februar je dan, ko Nutelline recepte in zgodbe delimo z vsem svetom. Torej, širimo Nutella nasmehe!

Zgodba svetovnega dneva Nutelle se je začela leta 2007, ko je ameriška blogerka Sara Rosso spontano sprožila slavnostni dan, da bi združila globalno skupnost Nutella in proslavila strast do tega lešnikovega namaza na družbenih omrežjih. Današnji svetovni dan Nutelle je globalni pojav, ko na tisoče oboževalcev deli svoje zgodbe in recepte s svetom.

Zato širite Nutella® nasmehe in se pridružite posebnemu praznovanju svetovnega dneva Nutelle®, ki bo 4. februarja v nakupovalnih središčih City Park v Ljubljani in Europark v Mariboru od 11. do 13. ure.

S številnimi Nutellinimi recepti za palačinke vas bosta pričakala znana in priljubljena gastronoma. V Ljubljani vas bo gostil Bruno Šulman, v Mariboru pa Sara Rutar. Ko prispete v nakupovalno središče naj vas vodi vonj vaše ljubezni do Nutelle® in brez težav nas boste našli.

FOTO: Ferrero
FOTO: Ferrero

O Nutelli

Nutella se je rodila leta 1964. Edinstven lešnikov namaz, ki ga obožujejo milijoni ljudi po vsem svetu, je narejen z natančnim izborom visokokakovostnih sestavin in zahtevno, obrtniško navdahnjeno proizvodnjo.

Danes priljubljeni lešnikov namaz proizvajajo v 11 obratih po vsem svetu, na voljo je v okoli 170 državah, prodaja pa se že 59 let.


Naročnik oglasne vsebine je Ferrero

V prodaji

Ne spreglejte